anilx

Yetkin

Bu sıvı soğutmaya sahibim, Stock ve PBO ile CS2'de 70-80 derece arası gidiyor. Ancient haritasında 80-81 derece arasında dolanıyor, normal mi? Boruları tuttuğumda iki boru da aynı sıcaklıkta, biraz sıcak aynı sıcaklıklardalar, sıcak hava üflüyor, garantiye yollamam gerek mi?

Teşekkürler.

1787226775267.webp

Cinebench testi böyle

Son düzenleme:
Hocam, doğru bildiğim bilgileri bile size veya @Ayhan Dönmez hocama teyit ettiriyorum. Gerçekten sizin bilgi birikiminizin çok yüksek.

Estağfurullah, öğrenmeye devam ediyoruz bizler de işte.

GPU kısmının soğutma işi Zero fan vs ayarlandı o daha kıymetli çünkü şimdi DLSS 5 ile Cp 2077 overclocklu oynarken maşallah 372 watt'ları gördüm. Amma zorluyor tensör çekirdeklerini ama vallahi umurumda değil bu kalitede bitirilecek o.

Bir de bu DLSS 5 screen space çalışıyormuş.

Yani mesela 4K'da DLSS performance açtyın 1080P'den upscale oldu ya, 1080P'den 4K'ye upscale olan 4K görüntüde işleme yaptığı için çok zorlanıyor o yüzden mesela 2K monitör veya 2K ekran çözünürlüğünde şu an takılmak daha verimli.

Bir de bunun optiscaler üstünden yeni oyuncağını çıkartmışlar, DLSS5'in kalitesini de %100-%75-%50 ve %33'e kadar düşürebiliyorsun FPS artıyor ama %75 altı çamurlaşıyor ve FPS'de öyle büyük bir artış olmuyor. %75'te bırakılan optiscaler programını denedim işte.

FPS biraz arttı eyvallah ama Shadow'larda flicker problemi var yanıp sönüyor gibi. Sildim onu RenoDX'den devam X3MFG ile akıyor 40-60ms arasında gecikme ile.

Estağfurullah, öğrenmeye devam ediyoruz bizler de işte.

GPU kısmının soğutma işi Zero fan vs ayarlandı o daha kıymetli çünkü şimdi DLSS 5 ile Cp 2077 overclocklu oynarken maşallah 372 watt'ları gördüm. Amma zorluyor tensör çekirdeklerini ama vallahi umurumda değil bu kalitede bitirilecek o.

Bir de bu DLSS 5 screen space çalışıyormuş.

Yani mesela 4K'da DLSS performance açtyın 1080P'den upscale oldu ya, 1080P'den 4K'ye upscale olan 4K görüntüde işleme yaptığı için çok zorlanıyor o yüzden mesela 2K monitör veya 2K ekran çözünürlüğünde şu an takılmak daha verimli.

Bir de bunun optiscaler üstünden yeni oyuncağını çıkartmışlar, DLSS5'in kalitesini de %100-%75-%50 ve %33'e kadar düşürebiliyorsun FPS artıyor ama %75 altı çamurlaşıyor ve FPS'de öyle büyük bir artış olmuyor. %75'te bırakılan optiscaler programını denedim işte.

FPS biraz arttı eyvallah ama Shadow'larda flicker problemi var yanıp sönüyor gibi. Sildim onu RenoDX'den devam X3MFG ile akıyor 40-60ms arasında gecikme ile.
Hocam, yeni çıkan teknolojileri çoğunda gecikme sorunu var ve bir tık rahatsız edici olabiliyor zaman zaman. Ben, AAA bir oyun oynarken bazen çok rahatsız oluyorum ama alışıyor insan bir süreden sonra.