Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RoNiX

Çalışkan
  • Anakart: ASUS B650 MA Wi-Fi 2
  • İşlemci: Ryzen 7 9800X3D
  • Ekran kartı: ASUS TUF RTX 4080 Super
  • İşletim sistemi: Windows 11

Merhaba dostlar, son zamanlarda tadımı çok kaçıran bir durum bu sürekli mavi ekran hatası yiyorum aldığım son 3 hatayı linkte paylaşıyorum sistemi toplayalı birkaç ay oldu ancak mavi ekran sorunlarının ardı arkası kesilmiyor :( mavi - Google Drive

Bir diski kontrol etmenin en iyi yolu o disk olmadan bilgisayarı kullanmaktır. Benim bildiğim (Mavi ekranlar için) başka bir yol yok.
1742231514126.webp

hocam disk verilerim bu şekilde

Durum dediğim gibi. Bu sağlık göstergeleri sadece deneyimime dayanarak benim için bir kesinlik sağlamıyor. Çokca %100 sağlıklı diskten mavi ekran yiyenleri gördüm ki özellikle bu daha çok M.2 SSD'lerde yaygın oldu. Öncelikle RAM'lerini kontrol et ve sonuca bakalım. Eğer bu sırada tekrardan mavi ekran alırsan sistemdeki dosyaları tekrardan yolla.

Mem86 testi yaptım 4 saat 4 dakika sürdü ve hiçbir soruna rastlanamadı. Bilgisayarı formatlıyorum bu gece umarım sorun çözülür. Çözülmezse incelemeye göndereceğim. Yardımların için çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm