Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Güvenlik ve Bakım\Güvenilirlik İzleyicisi
Buraya girdikten sonra sistemle alakalı yaşadığınız sorunları görebiliyorsunuz. Teknik Ayrıntı görüntüle dediğinizde yaşadığınız sorunlarla ilgili verilere ulaşabiliyorsunuz.
Aynı sorun bende yok. Benim sorunum Ekran siyaha düşüyor. Arkaplanda windows çalışıyor ve kasadaki fanlar deli gibi çalışıyordu.
Buradan aldığım verileri Ai'a sorguladım ve sorunumu bir şekilde hallettim. Genelde Ram kaynaklı da olabiliyor. Expo Tweaked değil de Expo 1 ve 2 de tercih edebilirsiniz.
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir.
Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan masaüstüne, ister masaüstündeki bir klasöre yapıştırın ve yapıştırdığınız dosyalara sağ tıklayıp "ZIP dosyasına sıkıştır" seçeneğini seçin.
Bu aşamadan sonra oluşan ZIP dosyasını güvenilir bir dosya paylaşım servisi aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Birkaç popüler servis: