R7 9800X3D & RTX 5070 Ti sistem toplama ve PSU önerisi

1st Player güzeldir. FSP vita, NZXT C1000 Gold, XPG Core Reactor II serisi, bunlar hep alınabilir modeller.

Hocam şu an son hali buraya geldi, şimdi ekran kartını araştıracağım bir sorun var mı diye. Onun dışında eklemek istediğiniz bir şey var mıdır?

Ekran kartı dışında bir durum yok, o durumu araştırın gerisi tamam.
Hocam bakmaya devam ediyorum ama ne olur ne olmaz siz de bir öneri yapabilir misiniz? 5070 Ti ve beyaz olacak, bonus karta farksız 6 / mümkünse 9 taksit olursa çok iyi olur.

Hocam bakmaya devam ediyorum ama ne olur ne olmaz siz de bir öneri yapabilir misiniz? 5070 Ti ve beyaz olacak, bonus karta farksız 6 / mümkünse 9 taksit olursa çok iyi olur.

Şu an beyaz 5070 Ti yok. ASUS TUF o da RTX 5080 fiyatından satılıyor. Gigabyte'ı araştırdın mı?

Şu an beyaz 5070 Ti yok. ASUS TUF o da RTX 5080 fiyatından satılıyor. Gigabyte'ı araştırdın mı?
Gigabyte sorunu kabul edip Mayıs sonrası üretimlerde jel miktarını optimize ettiğini söylemiş. Bu aşamadan sonra pek sorun yaşayan olmamış zaten sorun yaşayanlar özellikle dikey montajlayanlarmış ki ben yatay montajlayacağım. Bunların hepsi vade farksız 9 taksitle birleşince alınabilir gibi duruyor hala.

9 taksitle birleşince alınabilir gibi duruyor hala.

Alıp geçin sorun olmaz. Çözülmeyecek bir sorun değil zaten, daha kaliteli ped ve macun ile değişim yapılır. Yeni aldığında yapmaya gerek yok, bakım zamanı geldiği zaman yapılır. Çok dert edilecek bir durum kalmamış o zaman.

Hocam siz başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Kasa hakkında bir görüşünüz var mıdır? Dual chamber olması 4 argb fanla gelmesi hoşuma gitti akvaryum tipi olması başta zaten. Kasa da tamamsa daha değiştirmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…