Napoleon

Üyecik
Selam,

Başlıkta da belirttiğim gibi safkan bir gaming PC toplayacağım. RX 9070 XT ile farkını ödemeye hazırım. Önerilerinizi bu doğrultuda yaparsanız sevinirim. Rust için alıyorum, o yüzden 9800X3D ve 5070 Ti ana bileşenlerim.

Görsel bir kaygım yok, performans odaklı bir sistem istiyorum.

RAM olarak 2 adet;

Kasa;

Bu bileşenlere uygun PSU, anakart, sıvı soğutucu ve SSD tavsiyesi alabilir miyim?

Ayrıca ekran kartı modelinde nelere dikkat etmeliyim? Uzak durmam gereken bir model kart var mı?

Çok teşekkürler.

Ekran kartında Galax markasından uzak dur. Türkiye Distribütörü Betaplus ve hakem heyetiyle değişim kararı aldığım halde kafalarına göre ürün yolluyorlar. Mahkeme sürecine başlıyorum yakında.

@Stormweaver

Elinize sağlık hocam, belirli bir bütçem yok fakat 5080 li bir sisteme 20 k fazla vermenin overkill olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi rust oynamak için alıyorum. Cpu nun daha önemli olduğu bir oyun.

Anakart ve psu tamamdir.

Önerdiğiniz iki ssd’nin arasındaki fark nedir ?

Ocypus delta sıvı soğutucu güvenilirliğini kanıtlamış bir marka mıdır ? Cahilliğimi maruz görün :)

@Stormweaver

Elinize sağlık hocam, belirli bir bütçem yok fakat 5080 li bir sisteme 20 k fazla vermenin overkill olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi rust oynamak için alıyorum. Cpu nun daha önemli olduğu bir oyun.

Anakart ve psu tamamdir.

Önerdiğiniz iki ssd’nin arasındaki fark nedir ?

Ocypus delta sıvı soğutucu güvenilirliğini kanıtlamış bir marka mıdır ? Cahilliğimi maruz görün :)
SSD olarak şu an aktif kullandığım Kioxia Exceria Pro oldukça sağlam bir model; içinde DRAM de bulunuyor.
Hocam, Ocypus gayet kaliteli bir markadır.