KS KS furkansavasci Çalışkan Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 11 Beğeniler 1 Yer İSTANBUL 25 Nisan 2025 #11 845 dedi: Bence sorun EXPO profili, 6000'e manuel ayar yapmaya çalış. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarım bu şekilde yapılı. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-04-25 at 00.23.47.webp 78,4 KB · Görüntüleme: 65
845 dedi: Bence sorun EXPO profili, 6000'e manuel ayar yapmaya çalış. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarım bu şekilde yapılı.
KS KS furkansavasci Çalışkan Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 11 Beğeniler 1 Yer İSTANBUL 25 Nisan 2025 #13 huss92 dedi: Genişletmek için tıkla... Yapmaya çalışayım izledikten sonra çok teşekkür ederim umarım yakmam
huss92 dedi: Genişletmek için tıkla... Yapmaya çalışayım izledikten sonra çok teşekkür ederim umarım yakmam
J Judaspriest Çalışkan Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 14 Çözümler 1 Beğeniler 4 25 Nisan 2025 #14 Yüksek ısıdan dolayı cekirdek hızını kısıyor olabilir sıvı soğutmanın pompasıyla ilgili sorun olabilir mi?
Yüksek ısıdan dolayı cekirdek hızını kısıyor olabilir sıvı soğutmanın pompasıyla ilgili sorun olabilir mi?
H huss92 Becerikli Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 352 Çözümler 1 Beğeniler 176 25 Nisan 2025 #15 furkansavasci dedi: Yapmaya çalışayım izledikten sonra çok teşekkür ederim umarım yakmam Genişletmek için tıkla... All Core -15, çok uğraşmak istemiyorum dersen işini görür. Tabii izleyip temelleri anlayınca ince ayar çekmek isteyebilirsin.
furkansavasci dedi: Yapmaya çalışayım izledikten sonra çok teşekkür ederim umarım yakmam Genişletmek için tıkla... All Core -15, çok uğraşmak istemiyorum dersen işini görür. Tabii izleyip temelleri anlayınca ince ayar çekmek isteyebilirsin.
KS KS furkansavasci Çalışkan Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 11 Beğeniler 1 Yer İSTANBUL 25 Nisan 2025 #16 Judaspriest dedi: Yüksek ısıdan dolayı cekirdek hızını kısıyor olabilir sıvı soğutmanın pompasıyla ilgili sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyoruö pompada herhangi bir sorun yaşamadık şu ana kadar ama oto devir yükseltiyor işlemci ısısına göre. huss92 dedi: All Core -15, çok uğraşmak istemiyorum dersen işini görür. Tabii izleyip temelleri anlayınca ince ayar çekmek isteyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Birazdan deneyip döneceğim bu konuyla ilgili
Judaspriest dedi: Yüksek ısıdan dolayı cekirdek hızını kısıyor olabilir sıvı soğutmanın pompasıyla ilgili sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyoruö pompada herhangi bir sorun yaşamadık şu ana kadar ama oto devir yükseltiyor işlemci ısısına göre. huss92 dedi: All Core -15, çok uğraşmak istemiyorum dersen işini görür. Tabii izleyip temelleri anlayınca ince ayar çekmek isteyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Birazdan deneyip döneceğim bu konuyla ilgili