Merhabalar herkese, daha önce de bu konudan muzdarip bir şekilde konu açmıştım. Sistemdeki bütün parçaları tekrardan yeniden ikinciye de satın aldım. Ama artık yıldım. Ekran kartından oluşan bir sorun olduğunu düşündüğüm için yetkili GIGABYTE RMA Servisinde de testleri yapılmış ama sorunsuz diyip tekrardan bana gönderim sağlandı. Sorunum hala devam ettiği için ise GIGABYTE ekran kartını tüketici hakem heyetine kadar şikayette bulundum. Sistemimde bir stabilsizlik, windows arayüzünde takılmalar ve belirli belirsiz kilitlenmeler oluyor. Ve artık iyice bıktım, usandım ve soğudum. Bu durumu çözebilecek herhangi bir kişi var ise lütfen yardım edin. Abi gerekirse bu konuda seninle görüşelim bir şekilde bu durumu belirlemem yada çözmem konusunda lütfen yardım et. @Recep Baltaş
Bütün olay görüntüleyicisinde görünen zamanları konuya ekliyorum.
Bütün parçalarımın listesi aşağıdaki gibi yer almakta.
EXPO veya normal default bios ayarları dahil hepsinde oldu hocam.
Bu konunun hakkında redditte konu açtım, oradaki birkaç insan da bu durumdan mağdur şekilde. Bunun bir açıklaması çözümü yok mu? Sana gelen bir bilgi var mı? Link paylaşımı yasak mı bilmiyorum ama Reddit konusu nuda buraya ekledim. İnceler misin? @Recep Baltaş
EXPO veya normal default bios ayarları dahil hepsinde oldu hocam.
Bu konunun hakkında redditte konu açtım, oradaki birkaç insan da bu durumdan mağdur şekilde. Bunun bir açıklaması çözümü yok mu? Sana gelen bir bilgi var mı? Link paylaşımı yasak mı bilmiyorum ama Reddit konusu nuda buraya ekledim. İnceler misin? @Recep Baltaş
Hocam ben 9800x3d almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım ?
Sanırım 9800x3d ile alakalı sizin yaşadıklarınıza benzer stabilizasyon sorunları yaşayan bir sürü insan var. Önerir misiniz yine de almamı?
Teşekkürler