Rica ederim dostum ne demek. Ben normalde P600S ve P500A DRGB tarzı kasaları seviyorum. Şu anki sistemimde de P500A DRGB mevcut. 3.5 sene önce 1950 TL fiyata almıştım. P600S o zaman sanırım 3000 TL idi. O yüzden onu tercih etmemiştim. Her ne kadar sonradan pişman olsam da P500A DRGB kasamdan her zaman memnun kaldım. Çokta sağlam bir kasa.
Benim için önemli olan böyle bir sistem kuruyor ve hiç bir masraftan kaçmıyorken vereceğim fiyata göre alabileceğim en iyi kasayı almak. Parçalarda bütçe belirlemedim. Fakat değerini haketmeyecek ve bariz kazık yemeyeceğim şekilde en iyi kasayı alıp uzun süre ekran kartı ve RAM harici takviye yapmadan en yüksek performans ve stabil olmasını istiyorum. Asıl düşündüğüm aslında sizlerin de ilk başta önerdiği Lian Li Dynamic O11 Evo RGB ve aynısının XL modeli, H6, H7 ve H9 Flow veya MONTECH King 95 PRO modeli olabilir. Bunların dışında yine üst segmentlerden benim Phanteks P500A DRGB tarzı olarak Lian Li Lancool III ARGB modeli var. Corsair 3500X ve 6500X modelleri ile birlikte Asus TUF GT502 Horizon ve MSI markasının bazı modelleri var fakat MSI kasalarla ilgili pek bilgim yok. MSI MAG PANO 100R PZ modeli ve Gungnir 300R modelleri var sanırım. Phanteks olarak ise NV7 var fakat NV9 MK2 bulamıyorum.
İşlemci soğutucu olarak;
Sence bu model için bu fiyat farkına değer mi?
Bu modelin hava akışı CFM olarak çok daha yüksek diye bakmıştım. Tabii ki aralarında ciddi fiyat farkı var fakat bir de ekran var sanırım.
Monitör konusunda da farklı modele gerek var mı yok mu diye bir arkadaş demiştin müsait değil sanırım o da dönmemiş.