kojirohyuga1905
Çalışkan
O halde anakart konusunda X870E-E elendiğine göre iki seçenek arasında karar vermemiz gerekiyor. Apex veya Tachy. Tachy Amazon 27.729 TL. Apex Amazon 34.301 TL. Apex Hepsiburada 32.499 TL. Amazon 9, Hepsiburada 10 taksit. Ben normalde mümkün mertebe her türden ürünlerimi iade ve değişim konusunda herhangi bir problem yaşamamak adına ve fiyat olarak her yerden daha uygun diye Amazon üzerinden yapıyorum. Fakat bir tek Apex fiyatı şu an için Hepsiburada üzerinden daha uyguna görünüyor.Evet, sıralamam o olurdu.
Apex ve Tachy'nin 1 DPC yani 2 RAM slotu olmasından kaynaklı başta RAM OC olmak üzere avantajları var.
Tachy 10 layer fakat Apex 8 layer buna rağmen Asus'un NitroPath tasarımı bunu tolore ediyor.
X870E-E'nin şuan fiyat avantajı var sadece. Apex veya Tachy dengi denemez pek.
Bunların dışında şu an için aynı kasa, SSD ve PSU ile devam etmek istiyorum. (Phanteks P500A DRGB, Corsair RMX 750W, 980 PRO 1 TB)
Bir de tabii ki hem indirimleri hem de taksit olaylarını kaçırmak istemiyorum. Aslında Friday daha zaman var fakat hiç risk almak istemiyorum. Hazır 9800X3D ve 9070 XT elime de ulaştı. Anakartı da bir an evvel halledersem geriye bir tek RAM konusu kalıyor