Sistemimdeki emektar 7500F işlemcimi yükselttim. 9800X3D aldım. (DFS) Silikon kalitesini beğenmedim vasat geldi bana. -20 curve açabiliyor anca
Ram ayarları biraz zorladı, çok hassas geldi. 7500F bile bu kadar reset atmamıştı ayar yaparken.
RAM'ler ve işlemci yeni mi yoksa eski RAM'e yeni işlemci mi taktın? Genelde X3D işlemciye - 30 ver geç derler ama şansızlık olmuş tabii bu silikona bağlı satıcıya değil.
RAM'ler ve işlemci yeni mi yoksa eski RAM'e yeni işlemci mi taktın? Genelde X3D işlemciye - 30 ver geç derler ama şansızlık olmuş tabii bu silikona bağlı satıcıya değil.
Sistemimdeki emektar 7500F işlemcimi yükselttim. 9800X3D aldım. (DFS) Silikon kalitesini beğenmedim vasat geldi bana. -20 curve açabiliyor anca
Ram ayarları biraz zorladı, çok hassas geldi. 7500F bile bu kadar reset atmamıştı ayar yaparken.
Y-Cruncher yine RAM Test Pro'daki gibi bellek temizligi sonrasi baslanacak. Once CPU+RAM kismini secin, ardindan Memory kismina 26G, Time Limit kismina gorseldeki gibi 7200 yazin. Tiklerden sadece VT3 acik kalacak, test sonrasi programi kapatmayip sonuclari iletin
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.