Yeni gelecek stoku bekliyor olabilirler. Durum nedir?

İnanılmaz bir kargo yoğunluğu yaşadıkları için kargolanması gecikmiş. Bugün sabah saatlerinde kargoya verildi. Yarın teslim gözüküyor.

Gelecek stoklar ne zaman gelir bilmiyorum ama AMD bir açıklama yapmış. Bütün dünyada stoklar tükenmiş. AMD çok hızlı bir şekilde stokların yenilenmesi için çalıştıklarını söylemiş. Beklenen süre 1-2 hafta arası.

Arkadaşlar bilgisiz oldugumdan buraya soruyorum, VATAN'dan 22,900 ₺ avans/ön sipariş seklinde odeme yapip islemci aldim ama stoklarini yenilediklerinde gelecekmis.

VATAN guvenilir mi bu konuda yoksa iptal edip şu anki sitelerden 23 bin kusure alabilirim direk.

Maddi durum sikinti degil sukur ama 29 bine de gordum gereksiz pahali almak istemiyorum.

Edit: Urunun gelmesi icin hic acelem yok daha 1 ay sonra anakart ve ram de alacagim icin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilgisiz oldugumdan buraya soruyorum, vatan'dan 22,900 ₺ avans/ön sipariş seklinde odeme yapip islemci aldim ama stoklarini yenilediklerinde gelecekmis.

Vatan guvenilir mi bu konuda yoksa iptal edip şu anki sitelerden 23 bin kusure alabilirim direk.

Maddi durum sıkıntı degil sukur ama 29 bine de gordum gereksiz pahali almak istemiyorum.

Edit: Urunun gelmesi icin hiç acelem yok daha 1 ay sonra anakart ve RAM de alacagim icin.

İptal etmeyin vatandan iyi denk getirmişsiniz. Ben acele ederek aldım bir tık pahalıya mal oldu.

İptal etmeyin vatandan iyi denk getirmişsiniz. Ben acele ederek aldım bir tık pahalıya mal oldu.
Teşekkür ederim. Ya internette ön-alim sikayet kotu filan gordum ondan sordum. Ama o paylasimlar hem cok eski hem de cok spesifik laptop ya da diger model marka urunleri.

Bu islemci peynir ekmek gibi satildigindan her turlu stogu yenilerler diye dusundum ve odedim direk. Sonraki parti pahali da gelse ben şu anki odedigimden aliyormusum. Yani stogu yenilememe gibi bir ihtimalleri olmaz umarim.

Sizlere bir soru acaba 22 700 e 3 taksite almalı mı şu an yoksa yıl sonuna kadar beklemeli mi . Başka bir deyişle stoklar bol bol olsa yılbaşı geçmiş olsa 19 - 20 000 e alabilir miyiz acaba ? öngörünüz nedir stokların normal olduğu bir zamanda 19 20 ye rakamlar düşer mi dersiniz ? Yoksa yılbaşından sonra stoklar bol olsa da fiyatlar artmış olur mu ? kafamda deli sorular :)

Stok durumu avrupada 1. Parti komple bitik ve saticilar artik 2. Parti on satislarini bile durdurmuslar cok siparis geldiginden. Performans sonuclari da cok iyi ondan tahmini uzun sure stok sikintisi yasanir.

Yeni yil zam/enflasyon oranina gore daha mi ucuz olur daha bilgili birisi cevaplayabilir.

19-20 hayatta dusmez. Avrupa resmi fiyati VAT vergisi dahil 560 euro yani şu anki cevirme ile 20,416 ₺ ediyor.

RAM'in fazlası olmaz diye gereksiz yere RAM mi alacağız? Şu anda 24 GB bütün oyunlarda yeterli. Fazlasına ne gerek var?

Eğer bütçenizi RAM'e ayırmak istemiyorsanız bu sizin bileceğiniz iş. Kimse size neden 24 GB RAM aldınız diye karışamayacağı gibi 32 veya 64 GB RAM kullanmak isteyen birisine de siz karışamazsınız.