whystreo

Uzman
Arkadaşlar selam,
Amazon üzerinden 9800X3D işlemci aldım; fakat üzerinde çok küçük bir çizik var. Bana bir zararı olur mu? Elimle değdiğimde fark etmiyorum görsel olarak çizik gibi.
İade edebilirim iade edeyim mi?

Dosya Ekleri

• IMG_9343.webp
    IMG_9343.webp
    716 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,
Amazon üzerinden 9800X3D işlemci aldım; fakat üzerinde çok küçük bir çizik var. Bana bir zararı olur mu? Elimle değdiğimde fark etmiyorum görsel olarak çizik gibi.

İşlemcinin çentiğinde bir şey olmadığı sürece hiçbir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,
  • Çizik, işlemcinin dış yüzeyinde olduğu için genellikle performansı etkilemez.
  • Performans için önemli olan iç bileşenlerdir ve çizik bu bileşenlere ulaşmazsa sorun oluşturmaz.
  • Eğer çizik çok derin değilse ve görünüşte işlevselliği etkilemiyorsa, iade etmenize gerek olmayabilir.
  • Ancak, eğer bu durumu rahatsız edici buluyorsanız ve Amazon'daki iade politikası elveriyorsa iade etmeyi düşünebilirsiniz.
  • Son olarak, işlemciyi monte ettikten sonra test edebilir, herhangi bir sorun olup olmadığını gözlemleyebilirsiniz.