babe1337
Üyecik
@Ayhan Dönmez Orijinal konuya yazma iznim olmadığı için burayı köprü olarak kullanacağım kusura bakmayın çünkü gerçekten rehberinizi hayranlıkla okuduktan sonra bunu yapmak istedim. Hayatımda ilk defa bir foruma üye olup bir yorum yazıyorum diyebilirim. Şu ana kadar 3 yıldır kendi çapımda tecrübesizlikle yapmaya çalıştığım her şeyin cevabını her kitleye, her die tipine hatta anakarta göre bile verdiğiniz, emek ayırdığınız için teşekkür ederim kendi adıma. Şu ana kadar hep yabancı forumlarda 3-4 farklı forum sitesinde farklı konularda sayfalarca gezerek bir şeyler öğrenmeye çalıştım ama ya tutarsızdı ya da güncel değildi. TR'de ilk defa genel kitlenin bile anlayacağı şekilde en bilgilendirici ama bir o kadarda sonuç odaklı kısa ve öz rehber olmuş. Uluslararası forum konularına taş çıkarır.
Yol göstermeniz sayesinde kendi overclock deneyimimi daha iyi bir yere taşıyabileceğim. Tekrar teşekkürler
Yol göstermeniz sayesinde kendi overclock deneyimimi daha iyi bir yere taşıyabileceğim. Tekrar teşekkürler