Yukarıda belirttiğim özelliklere sahip bilgisayarım mevcut. işlemci ortalama 86-96 derece arası. boş yükte bile 80 derece ile çalışıyor. sıvı soğutmam mevcut, nasıl düşürebilirim?
Zararlı mıdır bu sıcaklık? bilgi verebilirseniz sevinirim.
Senin sıvı soğutma modelin kronik motor bozulmasıyla meşhur seriden, kaya gibi bir kule tipi soğutma al keyfine bak derim. Bozuldu çatladı uçtu derdin de kalmaz.
İlginç. Belki termal macunu az sürmüş olabilir misiniz? Ya da vida(lar)ı yeteri kadar sıkamadınız o yüzden gerekli basınç uygulanmıyordur. Başka bir şey gelmedi benim aklıma. :/
Senin sıvı soğutma modelin kronik motor bozulmasıyla meşhur seriden, kaya gibi bir kule tipi soğutma al keyfine bak derim. Bozuldu çatladı uçtu derdin de kalmaz.
İlginç. Belki termal macunu az sürmüş olabilir misiniz? Ya da vida(lar)ı yeteri kadar sıkamadınız o yüzden gerekli basınç uygulanmıyordur. Başka bir şey gelmedi benim aklıma. :/
Termal macunu işlemcinin her bölgesine yayarım bi sorun olmaz o konuda ancak vida konusuna birazdan bakacağım. Az önce internetten yeni termal macunda sipariş ettim
Boşta bu dereceleri görmeniz zaten en büyük kanıt, pompa ömrünü tamamlamış. Arkadaşınızdan falan bir fan isteyin boştaki sıcaklığına bakın anlarsınız. Geçmiş olsun.