1 14287 Becerikli Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 288 Beğeniler 222 15 Temmuz 2025 #11 Sıvı soğutma modelin kronik problemi var. Boruları ele bir. İki boru sıcaklık aynı olması gerekiyor.
KS KS MrTakovic Çalışkan Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 78 Beğeniler 25 15 Temmuz 2025 #12 14287 dedi: Sıvı soğutma modelin kronik problemi var. Boruları ele bir. İki boru sıcaklık aynı olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Boruları elle kontrol ettim. 2 boru da sıcaktı. 845 dedi: Boşta bu dereceleri görmeniz zaten en büyük kanıt, pompa ömrünü tamamlamış. Arkadaşınızdan falan bir fan isteyin boştaki sıcaklığına bakın anlarsınız. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Son dakika gelişmesi: BIOS üzerinden kontrol ettim. AIO PUMP FAN vs. çalışıyor, CPU da BIOS'ta 58 derece ama PC açılınca 90 derece görünüyor. Bu ne oluyor arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
14287 dedi: Sıvı soğutma modelin kronik problemi var. Boruları ele bir. İki boru sıcaklık aynı olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Boruları elle kontrol ettim. 2 boru da sıcaktı. 845 dedi: Boşta bu dereceleri görmeniz zaten en büyük kanıt, pompa ömrünü tamamlamış. Arkadaşınızdan falan bir fan isteyin boştaki sıcaklığına bakın anlarsınız. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Son dakika gelişmesi: BIOS üzerinden kontrol ettim. AIO PUMP FAN vs. çalışıyor, CPU da BIOS'ta 58 derece ama PC açılınca 90 derece görünüyor. Bu ne oluyor arkadaşlar?