Teşekkürler biraz fazla para bayıldık ama olsun. 6 yıl yeter umarım üst seviyede.
Bol bol keyifler ve FPS dilerim. CPU fiyat gayet uygun.
Teşekkürler biraz fazla para bayıldık ama olsun. 6 yıl yeter umarım üst seviyede.
Elbete ama para!
9900X veza 9900X3D tutulmuyor piyasada.
Silikon israfı sadece.
Hayirli ugurlu olsun, para maalesef gunumuzde her sey, ben de Macbook aldim ama gonul ister ki 256 yerine 512 alsaydim.Hocam 3 4 bin olsa tamamda 11 bin TL fark var arada. Çıkamam. Diğer parçalra bütçe kalmaz.
Piyasada tutulmaması kimi ilgilendirir?
Silikon israfı falan değil, iş ve oyun birlikte kullanacaklar için kararında bir işlemci.
9950X'e %20'ye kadar FPS farkı atar, 9800X3D %40 kadar çoklu çekirdek farkı atar 9900X3D.
9900X3D dedim gibi tutulmuyor, millet direkt 8 Core veya 16 Core bakınıyor.
Tüm alman veya Amerika forumlar, 6 Core CPU yüzüne gülüyor. Silikon israfı ve ileride daha da 6 Core üretmezler bence. Lakin herkes bildini okur ve istediğini alır. Fikirlerde tartışılır, selametlen iyi günler dilerim.
6 cekirdegin alicisi farkli, biz farkliyiz. Bu sey gibi, mesela ben isim icin Macbook aldim ama oyun icin 9950X3D aldim. 9600x3D tam orta karar bir CPU, 6 cekirdek hala lol-cs-vali gibi islerde yeterli.9900X3D dedim gibi tutulmuyor, millet direkt 8 Core veya 16 Core bakınıyor.
Tüm alman veya Amerika forumlar, 6 Core CPU yüzüne gülüyor. Silikon israfı ve ileride daha da 6 Core üretmezler bence. Lakin herkes bildini okur ve istediğini alır. Fikirlerde tartışılır, selametlen iyi günler dilerim.