Arkadaşlar selam,
Kendi sistemim için ekran kartı yükseltmek istiyorum. Donanım konusunda bilgim var ancak sizlerin de görüşlerini almak istedim.
Malum piyasa koşulları ortada, bu yüzden çok yüksek bütçelere çıkmadan en mantıklı tercih ne olur diye bakıyorum. Genellikle oynadığım oyunlar PUBG, Black Desert ve rekabetçi FPS oyunlarıdır.
Mevcut ekran kartımdan memnunum ancak sistemime göre artık düşük kalmaya başladı ve darboğaz oluşturduğunu düşünüyorum.
Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir:
Bu sisteme en uygun olacak şekilde fiyat/performans odaklı ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Kendi sistemim için ekran kartı yükseltmek istiyorum. Donanım konusunda bilgim var ancak sizlerin de görüşlerini almak istedim.
Malum piyasa koşulları ortada, bu yüzden çok yüksek bütçelere çıkmadan en mantıklı tercih ne olur diye bakıyorum. Genellikle oynadığım oyunlar PUBG, Black Desert ve rekabetçi FPS oyunlarıdır.
Mevcut ekran kartımdan memnunum ancak sistemime göre artık düşük kalmaya başladı ve darboğaz oluşturduğunu düşünüyorum.
Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir:
- AMD Ryzen 9 9950X3D
- ASUS ROG STRIX X870-F GAMING Wi-Fi
- G.Skill AMD EXPO 64 GB DDR5 (CL28)
- MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X 8 GB
- ASUS ROG Thor 1000W
- ASUS ROG Swift PG259QNR 360Hz 1ms
- Soğutma: Be Quiet! Dark Rock Pro 5
- Kasa: ASUS ProArt PA602
Bu sisteme en uygun olacak şekilde fiyat/performans odaklı ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
- AMD Ryzen 9 9950X 3D
- ASUS ROG STRIX X870-F GAMING Wi-Fi
- G.Skill AMD EXPO 64 GB DDR5 (CL28)
- MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X 8 GB
- ASUS ROG Thor 1000W
- ASUS ROG Swift PG259QNR 360 Hz 1 ms
- Soğutma: Be Quiet! Dark Rock Pro 5
- Kasa: ASUS ProArt PA60