Asus önerirdim. X870E-E. Bu kadar güzel sistem topladıktan sonra kablo bağlantıları gizli bir ana kart da tercih etmek isterdim. Kasa destekliyorsa tabii ki.
Asus önerirdim. X870E-E. Bu kadar güzel sistem topladıktan sonra kablo bağlantıları gizli bir ana kart da tercih etmek isterdim. Kasa destekliyorsa tabii ki.
@Snavs Anakart bütçe varsa bunu tercih et. Render 7/24 alacaksan, iş amaçlı kullanacaksan problem çıkartmaz. Attığın 2 modelde de sorun yok, Hero'da ekstra backplate var.
@Snavs anakart bütçe varsa bunu tercih et. Render 7/24 alacaksan, iş amaçlı kullanacaksan problem çıkartmaz. Attığın 2 modelde de sorun yok, Hero'da ekstra backplate var.
6000 açamama ihtimalin var. Belki son AGESA'lar ile birlikte gelen 4 DIMM optimizasyonları neticesinde açabilirsin. Tak çalıştır zordur 4x16. Çok mantıklı olmaz. Zaten 2 CCD işlemciler için sana 1 DPC kart ve 8000 MT/s önermiştim. En doğrusu o şekilde.
Sadece gaming ise ve render söz konusu değilse B850-Force harici alacağın her kart israf olur mesela. @Snavs Tachyon belki alınabilirdi 1 DPC.
6000 açamama ihtimalin var. Belki son AGESA'lar ile birlikte gelen 4 DIMM optimizasyonları neticesinde açabilirsin. Tak çalıştır zordur 4X16. çok mantıklı olmaz. Zaten 2 ccd işlemciler için sana 1 DPC kart ve 8000 MT/s önermiştim. En doğrusu o şekilde.
Sadece gaming ise ve render söz konusu değilse B850-Force harici alacağın her kart israf olur mesela. @Snavs tachyon belki alınabilirdi 1 DPC.