Şu rehberi mantıklı buluyorum, PBO ile statik OC mantığını birleştiriyorsun ama tek CCD'ler için kolay diyebiliriz, 2 CCD için çok kolay değil, 2 kat uğraşman lazım. All core verip geçmeyi çok doğru bulmuyorum aslında. Yapan adam böyle yapması lazım, yapamıyorsa da en kötü dediğin gibi -20 verip geçecek 2 CCD işin stabil olur mu olmaz mı onu gerekli testler ile bakması lazım.
Şu VT3 testi imkansıza yakın, çip limitsiz şu anda, normalde anakart stres testlerde çipi limitliyor, tam boostlayamıyor, şu an kaç GHz ise ona boostluyor bu testte, instabilite daha kolay yakalıyorsun. Bu testi geçmedikçe de stabilim diye kendini kandırmış oluyorsun. Benim CCD çok iyi değil IMC bayağı iyi, 6400'deyken Fmax ve undervolt çok sınırlı, 6200'deyken zorlayabiliyorum, sebebi belirsiz. AMD bir yerden alıp diğer yerden vermiş.
Eki Görüntüle 189255
Şimdi zannımca statik OC yapmış, 2 CCD için aşırı verimsiz, 3D'lerde de verimsiz, statiğe alışkınsa benim attığım SS ve videodaki gibi yapması lazım, ya da en kötü -15/-20 2 CCD için stabilse öyle kullanacak. Şu an boşta 60-65 yüksek fazlasıyla, daha doğrusu gereksiz.