Bu programı kullan. At izi it izine karışmasın. Oyunları manuel olarak X3D çekirdeklerine ata.
BIOS'tan ise CPPC ayarını "Frequency" olarak ayarlayıp sistemi yüksek performans güç yönetiminde kullan ki başlangıçta da bios yüksek frekans non-x3D çekirdeklerine öncelik atasın. Oyun Modu da kapalı kalacak. Amaç AMD'nin yarım yamalak çalışan sürücüsünü devre dışı bırakmak. Çok iyi çalışıyor falan diyenler BF6 açıp nasıl çorba olduğunu izleyebilir. BF6 gibi yığınla oyun var AMD AAA oyunlarda bile batırırken sıradan title'lar ile uğraşmaz iş başa düştü diyeceksiniz. En temizi de kontrol edebildiğindir.
Eki Görüntüle 244103
Eki Görüntüle 244102
Make your games and apps run on the right CPU cores - for smoother performance on AMD Dual-CCD and Intel Hybrid processors. - SimonvBez/CPUSetSetter
Ekleme: Process Lasso kullanma, net.
Eki Görüntüle 244098
Windows programlarını da x3D olmayan çekirdeklere salla, Processes Sekmesinden yakalayabildiğini yolla gitsin.
Eki Görüntüle 244099
Örnek Oyunlar :
Eki Görüntüle 244106
En son olarak bilgisayar işle birlikte bu da başlasın.
Eki Görüntüle 244100
Ekleme : Ama AMD Core Parking yapıyor bir çok oyun destekliyor ?
Ben bu işlemciyi 16 çekirdeği de aktif kullansın, x3D işlemcisi sadece oyunlara ayrılsın, kalanla diğer işleri göreyim diye fazladan para verdim. 8 Core park edip oyun harici işleri de 8 çekirdekliye sallasın beni limitlesin diye değil.
Bu program nimet, hala Process Lasso ile iş yürütmeye çalışan kesim var ki yarım yamalak çalışıyor o da. Affinity bir çok oyunda çökmeye neden oluyor.
İşlemcisi 2 CCD olmayanlar bile yeterli düşündüğü çekirdeklere yükleme yapıp kalanları dc-tarayıcı gibi programlara ayırıp stabilitesini artırabilir.
The difference is "Like a day and night" diye anlatırsınız. Bunu yayan JayzTwoCents'e selam olsun.