lowkey99

Becerikli
• R9 9950X3D
• ASUS TUF Gaming RTX 5090
• Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32GB) 6000MHz CL30
• ASUS ROG Strix 1200G AURA 1200W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı Güç Kaynağı
• ASUS ProArt X870E-Creator WiFi DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI ATX Anakart
• ASUS ProArt LC 420 420mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu

Üstte belirttiğim sistemi kullanmaktayım ancak PUBG, Rust, FiveM ve Fortnite benzeri oyunlarda yoğun şekilde takılma, drop veya adına ne derseniz artık, sorun yaşıyorum. Onun dışında Valorant ve CS gibi FPS tarzı oyunlarda micro stutter oluyor. Defalarca format attım; EXPO kapalı, Resizable BAR kapalı ve güç planı dengelide olacak şekilde akla gelebilecek her şeyi araştırıp denedim ancak bir sonuç alamadım. Bunun dışında parçaları da tek tek test ettim; FurMark ve Memtest yaptım ancak bir sorun göremedim. Bilgisi olan arkadaşlar mümkünse yardımcı olursa çok sevinirim.

@Ayhan Dönmez hocam merhaba umarim iyisindir. size benim sorunuma benzeyen konularda denk geldim bir bilginiz varsa musait oldugunda yardimci olabilir misin

Son düzenleme:
Dogrudur hocam belki de ayar gerekiyordur ama gordugum kadariyla.

Artik deneyeceğiz hocam 4080'li Sistem'de denerim sogutmasida 360 yeter herhalde millet kule tipiyle sogutuyor.

Bende kule tipi kullanıyorum. R7 9800X3D kule tipi soğutucu takılı. 360 sıvı vardı yol verdim.

Bende kule tipi kullanıyorum. R7 9800X3D kule tipi soğutucu takılı. 360 sıvı vardı yol verdim.

Bütçe sorunu yoksa deneyin, bizide aydınlatın. Bir konu açın onunla ilgili bakarız detaylı.

i5 14600KF baktım fiyatları yüksek. i9-14900KS gereksiz fiyat. En iyi tercih 14700k.

@lowkey99 @SunseTTime aşağıdaki üründen başka F/P bulamadım satıcı Amazon. İşlemci olarak 2.el 15k fiyat aralığında satılıyor.
Amazon anakart 6 taksit yapıyor.
Amazon işlemci için 6 taksit yapıyor. İşlemcinin satıcısı Amazon değil. İade olursa sorun çıkarabilir.
Ben biraz ağırdan almak durumundayım. Elimdeki fazladan ürünleri az satıp üstüne koyarak alabilirim. Öncesinde arkadaş alırsa bize bilgi verir diye düşünüyorum. Umarım işe yarar.

Hocam almayi dusunuyorum halletmeye çalışacağım bu ara 4080 Super'li sisteme takacağım.

Ne yaptınız? Süreçte ilerleme var mı?

Ben biraz ağırdan almak durumundayım. Elimdeki fazladan ürünleri az satıp üstüne koyarak alabilirim. Öncesinde arkadaş alırsa bize bilgi verir diye düşünüyorum. Umarım işe yarar.

İlan aç sahibinden, ver gitsin. Yine burada ilan açarsın, kalan ürünlere.

Aşağıya toplu set bıraktım. https://shbd.io/s/klr5NjhD

Son düzenleme:
Ne yaptınız? Süreçte ilerleme var mı?

İlan aç sahibinden, ver gitsin. Yine burada ilan açarsın, kalan ürünlere.

Aşağıya toplu set bıraktım. https://shbd.io/s/klr5NjhD
Bir haftadan az sure kaldi ilan verebilmeme ya bu kadar beklemisim iki uc gun daha bekleyebilirim. Urunler tertemizken sari forumdaki üçkagitci tayfa ile ugrasasim yok. Hepsi oyle degil de bizde bu sans varken sorunlu tipleri buluruz.

Bir haftadan az sure kaldi ilan verebilmeme ya bu kadar beklemisim iki uc gun daha bekleyebilirim. Urunler tertemizken sari forumdaki üçkagitci tayfa ile ugrasasim yok. Hepsi oyle degil de bizde bu sans varken sorunlu tipleri buluruz.
Elden teslimat yap, başka şekilde satma.

Elden teslimat yap, başka şekilde satma.

@Ayhan Dönmez sizlerde yok mu gelişme, iyice duruldun.

Artık dur durak bilmek lazım. Top sende. @SunseTTime ile senin stutter sorunu çözüldüğünde tekrar gelirim. @Bandırmalı1965'yı da kaçırdınız. Adam 1 aydır Minecraft Türkçe yama yapıyor.

Görünmüyor, ben DDR4 olan sistemi satışa çıkardım. Sahibinden ilan attım, onunla pazarlık yapıyoruz. Almayı düşünüyorum. RAM'sız ve soğutmasız, takas edeceğiz. Fiyat sizce ne dememe gerek MSI MPG B550, CL18 4000MHz RAM, R5 5600X işlemci mevcut. Bununla takas yapacağım. Konuyla bağımsız değil, konu sahibi, @SunseTTime ve ben Intel deneyeceğiz.

Görünmüyor, ben DDR4 olan sistemi satışa çıkardım. Sahibinden ilan attım, onunla pazarlık yapıyoruz. Almayı düşünüyorum. RAM'sız ve soğutmasız, takas edeceğiz. Fiyat sizce ne dememe gerek MSI MPG B550, CL18 4000MHz RAM, R5 5600X işlemci mevcut. Bununla takas yapacağım. Konuyla bağımsız değil, konu sahibi, @SunseTTime ve ben Intel deneyeceğiz.

2. el takip etmiyorum uzun süredir, fiyat hakkında yorum yapamayacağım o yüzden. @LH44 takip ediyordu en son, o daha net bilgi verir piyasa hakkında. Ben 1. elciyim. Sizi İntel de düzeltmezse o zaman ne olacak?

2. el takip etmiyorum uzun süredir, fiyat hakkında yorum yapamayacağım o yüzden. @LH44 takip ediyordu en son, o daha net bilgi verir piyasa hakkında. Ben 1. elciyim. Sizi Intel de düzeltmezse o zaman ne olacak?

Zaten bu sistemi almadan önce DDR4 sistemi deneyeceğim. Mouse his farkı olmayacağını düşünüyorum. Bu sorunun AMD yazılım kaynaklı olduğundan eminim. Intel geçtik sorun çözülmedi. O zaman teneşir paklar bizi. Yapacak bir şey yok, başka denenmedik bir şey kalmadı. Intel doğru seçim olacağından eminim.

Zaten bu sistemi almadan önce DDR4 sistemi deneyeceğim. Mouse his farkı olmayacağını düşünüyorum. Bu sorunun AMD yazılım kaynaklı olduğundan eminim. Intel geçtik sorun çözülmedi. O zaman teneşir paklar bizi. Yapacak bir şey yok, başka denenmedik bir şey kalmadı. Intel doğru seçim olacağından eminim.

@Ayhan Dönmez bu işlemci hem DDR4 hem de DDR5 destekliyor. Sizce bu bize çıkış kapısı sunmaz mı?

@Ayhan Dönmez bu işlemci hem DDR4 hem de DDR5 destekliyor. Sizce bu bize çıkış kapısı sunmaz mı?

DDR4 belek elimde var, zaten ucuz. 2.el bir anakart çözülür. Bence bize en uygun işlemci başka seçenek görmüyorum.

Son düzenleme: