RAM'in üzerindeki etiketin sonunda 20A mı yoksa 21A mı yazıyor?
A yazıyorsa iyi, M yazıyorsa biraz kötü.

@UnkownTecho
Evde değilim hocam.
İş yerindeyim.

RAM'in üzerindeki etiketin sonunda 20A mı yoksa 21A mı yazıyor?
A yazıyorsa iyi, M yazıyorsa biraz kötü.

@UnkownTecho
Değerli hocam 9950X3D almak çok mantıklı mı yoksa 9950X alıp artık konuyu kapatıp keyfime bakayım mı? Her şeyi genel özet geçersek ne önerirsin son kere sorayım.
Şimdi X3D kullanıyorum fakat 9950X de aşırı güçlü, yeni çıkacak ekran kartlarını vs. her şeyi rahat kaldırır.
Genellikle FPS oyuncusuyum diye 9950X3D içime siniyor ama sonra vazgeçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli hocam 9950X3D almak çok mantıklı mı yoksa 9950X alıp artık konuyu kapatıp keyifime bakayım mı her şeyi genel özet geçersek ne önerirsin son kere sorayım.
9950X.

Değerli hocam 9950X3D almak çok mantıklı mı yoksa 9950X alıp artık konuyu kapatıp keyifime bakayım mı her şeyi genel özet geçersek ne önerirsin son kere sorayım.

İşin özeti; 9950X3D'nin çok pahalı olup, aradaki farka değmeyecek bir işlemci olduğu.
9800X3D'nin ise 9950X'e kıyasla çoklu çekirdek işlerinde geride olduğu.

9950X.

İşin özeti; 9950X3D'nin çok pahalı olup, aradaki farka değmeyecek bir işlemci olduğu.
9800X3D'nin ise 9950X'e kıyasla çoklu çekirdek işlerinde geride olduğu.
Hocam valla çok teşekkür ederim bütün cevapların için bir de şunu da bir kere sorup iyice net olmak istiyorum.
Neden aradaki farka değmeyecek bir işlemci olduğunu söylüyorsunuz 9950X3D modelinin?

Hocam valla çok teşekkür ederim bütün cevapların için bir de şunu da bir kere sorup iyice net olmak istiyorum.
Neden aradaki farka değmeyecek bir işlemci olduğunu söylüyorsunuz 9950X3D modelinin?
İki işlemcinin birleşmiş hali çünkü.
Duruma göre ya 9950X ya da 9800X3D gibi davranıyor. İkisinden de daha iyi olduğu kesin bir nokta yok yani.

İki işlemcinin birleşmiş hali çünkü.
Duruma göre ya 9950X ya da 9800X3D gibi davranıyor. İkisinden de daha iyi olduğu kesin bir nokta yok yani.
Yani 9950X3D alsan bile 9800X3D işlemcisinden 20-15 FPS verir vermez gibisine getiriyorsun hocam doğru mu anladım?
9950X işlemcisi alırsam -5 veya -3 FPS kaybı olacağını pek sanmıyorum gibi hocam, sistemim çok iyi geliyor bana haklı mıyım sence?
@LH44

O zaman güveniyorum sana hocam 9950X alacağım gibi duruyor.
Yakın zamanda ben de kendi sistemime alacağım zaten. 😃
Screenshot_20251106_135537_Photos.webp

Değerli Hocalarım 9950X3D siparişi verdim herkese çok teşekkür ederim.
Video+Yayın+FPS Oyunları için çok iyi bir karar mı verdim ?

@LH44

Son düzenleme: