Fiyatına göre çok iyiye benziyor. Sizce alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2024
Fason SSD alınmaz.
Alessandro Del Piero
Uzman
Burada 1 TB G3 modeli 3.490 TL. DRAM'siz bir model fakat bütçenizi bilmediğim için yakın bir fiyatta ürün.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı şu anki piyasaya göre uygun ancak ne olduğu pek belli değil bu diskin. Ben Wraith'e mail atıp sordum, diske DRAM'siz dediler. Öte yandan koyulan fotoğraflarda sağ altta yatay çip var, DRAM gibi duruyor. Çözemedim. NAND'ı o şekilde konumlandıracaklarını düşünmüyorum. Belki de fotoğraflar yanıltıcıdır.
SSD'nin garantisi soru işareti biraz. Uygulaması da yok. FW desteği sağlanmıyor. Sırf ucuz diye no-name ürün tercih etmem de önermem de ama alacak olan varsa kendi tercihidir.
SSD'nin garantisi soru işareti biraz. Uygulaması da yok. FW desteği sağlanmıyor. Sırf ucuz diye no-name ürün tercih etmem de önermem de ama alacak olan varsa kendi tercihidir.
Burada 1 TB G3 modeli 3.490 TL. DRAM'siz bir model fakat bütçenizi bilmediğim için yakın bir fiyatta ürün.
Asıl amacım 2 TB SSD almak. Bundan 2 tane almayı düşünmüştüm.
Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.745,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Alınır.Bunu buldum, bu alınır mı sizce?![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.745,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com