Öylesine bir soru mu yoksa işlemciniz için yeni mi alacaksınız? Başka alternatifler de mevcut, o yüzden sordum hemen derin bir araştırmaya girmeden önce.
Hocam 2. sistemime soğutucu almayı düşünüyorum. Bu sebeple Raijintek ELEOS 12 DUO modeli AG400'den iyiyse onu kendi ana sistemime takim dedim. Daha iyisi varsa önerin. Ancak şunu da belirteyim benim 2. sistem kapalı kutu gibi bir alanda.

Hocam 2. sistemime soğutucu almayı düşünüyorum. Bu sebeple Raijintek ELEOS 12 DUO modeli AG400'den iyiyse onu kendi ana sistemime takim dedim. Daha iyisi varsa önerin. Ancak şunu da belirteyim benim 2. sistem kapalı kutu gibi bir alanda.
Eleos 12 Duo, yüksekliği benzer modellere göre epey fazla bir model. 160mm yüksekliği var. Gördüğüm kadarıyla da AK400'den bir tık kötü performans gösteriyor. Burst Assassin'in ise AK400'den bir tık daha iyi olduğunu ve 154mm yüksekliğe sahip olduğunu düşünürsek kesinlikle o tercih edilmeli.
Zaten kasa modeliniz de belli değil şu an o yüzden kesin bir şey demedim. Kasanız nedir?

2 soğutucu içinde spiralle delik açmanız falan gerekecek sığması için. 145mm CPU soğutucu boşluğu mu olur? Çok az. Zaten önü de cam. Mesh bir model bakın. Baya kötü bu kasa.

Kendi sitesinde 154mm desteği olmasına rağmen @yweld 1-2mm daha fazla olduğunu söylüyordu. Eğer öyleyse Burst rahatlıkla sığacaktır. Eleos sığmaz. Zaten sığsa bile Burst daha mantıklı.

Kasa için ayrıca konu açmanızı öneririm.