Grafik kalitesini düşüremiyorum 120fps var mı oyunda?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260223_202600_Rainbow Six Mobile.webp
    Screenshot_20260223_202600_Rainbow Six Mobile.webp
    351,4 KB · Görüntüleme: 99
Tutorial geç ayarlanıyor grafik, 120 FPS bende yok. Ultrada da 60 düşükte de 60.

Çok sürmüyor ya kısa sürüyor.
120 fps denemek için girdim sadece, inatla o grafik ayarlarını değiştirtmedi ve inatla halihazırda yüzlerce saat oynamış olduğum oyunu baştan öğretti. Tutorial geçme tuşu koymak zor değil. İfrit oluyorum bildiğim şeylerin zorla öğretilmesine.

120 FPS denemek için girdim sadece, inatla o grafik ayarlarını değiştirtmedi ve inatla halihazırda yüzlerce saat oynamış olduğum oyunu baştan öğretti. Tutorial geçme tuşu koymak zor değil. İfrit oluyorum bildiğim şeylerin zorla öğretilmesine.

Önkayıt yaptıysak oyunu biliyoruz yani.

Ayarlara basıyorum şu an bakımda diyor bende kafayı yedim çıktım.

iPhone 11 ile orta ayarda açmama izin veriyor, 60 FPS yağ gibi akıyor. Keşke ultra ayar da yapsalarmış; açıkçası kaldıracağını düşünüyorum, ultrada.

Nothing Phone 1 / 778G ya da muadil chipsetle deneyen var mı, kaldırır mı acaba merak ettim.

Telefonda böyle bir oyun inanılmaz zor olur, elimde telefon gamepadi var ona uyumlu olursa felaket zevkli olur.

Nothing Phone 1 / 778G ya da muadil chipsetle deneyen var mı, kaldırır mı acaba merak ettim.

Telefonda böyle bir oyun inanılmaz zor olur, elimde telefon gamepadi var ona uyumlu olursa felaket zevkli olur.
iPhone 11 ile denedim, işlemcisi Snapdragon 855’ten daha güçlü ve sadece orta ayarlarda açmama izin verdi. Sende büyük ihtimal low ayarda açar, yani indirmeye değmez.

Galaxy S10da ayarlar bu şekilde de Delta Force kadar sarmadı ya.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260223_213157_Rainbow Six Mobile.webp
    Screenshot_20260223_213157_Rainbow Six Mobile.webp
    467,6 KB · Görüntüleme: 70