Farid
Uzman
Emulatorde çalışır mı acaba.
Taş gibi cihaz. Bende de S10+ var.
Taş gibi cihaz. Bende de S10+ var.
Tutorial geç ayarlanıyor grafik, 120 FPS bende yok. Ultrada da 60 düşükte de 60.Grafik kalitesini düşüremiyorum 120fps var mı oyunda?
Çok sürmüyor ya kısa sürüyor.Tutorial koyan her oyunun Allah belasını versin. Tepemi attırıyor tutorial’lar.
120 fps denemek için girdim sadece, inatla o grafik ayarlarını değiştirtmedi ve inatla halihazırda yüzlerce saat oynamış olduğum oyunu baştan öğretti. Tutorial geçme tuşu koymak zor değil. İfrit oluyorum bildiğim şeylerin zorla öğretilmesine.Tutorial geç ayarlanıyor grafik, 120 FPS bende yok. Ultrada da 60 düşükte de 60.
Çok sürmüyor ya kısa sürüyor.
120 FPS denemek için girdim sadece, inatla o grafik ayarlarını değiştirtmedi ve inatla halihazırda yüzlerce saat oynamış olduğum oyunu baştan öğretti. Tutorial geçme tuşu koymak zor değil. İfrit oluyorum bildiğim şeylerin zorla öğretilmesine.
iPhone 11 ile denedim, işlemcisi Snapdragon 855’ten daha güçlü ve sadece orta ayarlarda açmama izin verdi. Sende büyük ihtimal low ayarda açar, yani indirmeye değmez.Nothing Phone 1 / 778G ya da muadil chipsetle deneyen var mı, kaldırır mı acaba merak ettim.
Telefonda böyle bir oyun inanılmaz zor olur, elimde telefon gamepadi var ona uyumlu olursa felaket zevkli olur.