12 GB RAM'im var. internetten birkaç bir şeylere göz gezdirdim. Görev Yöneticisi'nden gösterenler oldu bende yok. CMD'den kod yaz diyenleri gördüm sonuç yok. BIOS'a girmeden nasıl öğrenebilirim?
Sisteminizdeki işlemci, anakart, bellek ve GPU gibi bileşenlerinin detaylarını görüntüleyebilir, CPU performansını test edebilirsiniz. Kullanışlı, basit ve hafif bir yazılımdır.
techolay.net
Memory sekmesinde yazar.
Bu değeri 2 ile çarptığınızda RAM frekansınıza ulaşmış olursunuz.
Sisteminizdeki işlemci, anakart, bellek ve GPU gibi bileşenlerinin detaylarını görüntüleyebilir, CPU performansını test edebilirsiniz. Kullanışlı, basit ve hafif bir yazılımdır.
techolay.net
Memory sekmesinde yazar.
Bu değeri 2 ile çarptığınızda RAM frekansınıza ulaşmış olursunuz.
Recep hocam öncelikle teşekkürler MHz'i öğrendim fakat şöyle bir konu var; hocam bu uygulamayı bir yerden bir yere götürürken fareyi çok geç algılıyor mesela uygulama çerçevesini yan tarafa götüreceğim mouse'u oynattıktan çok bariz bir süre sonra hareket ediyor sebebi ne olabilir?