Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
CPU-Z ile öğrenebilirsiniz:
techolay.net
Memory sekmesinde yazar.
Bu değeri 2 ile çarptığınızda RAM frekansınıza ulaşmış olursunuz.
CPU-Z
Sisteminizdeki işlemci, anakart, bellek ve GPU gibi bileşenlerinin detaylarını görüntüleyebilir, CPU performansını test edebilirsiniz. Kullanışlı, basit ve hafif bir yazılımdır.
Memory sekmesinde yazar.
techolay.net
Memory sekmesinde yazar.
CPU-Z
Sisteminizdeki işlemci, anakart, bellek ve GPU gibi bileşenlerinin detaylarını görüntüleyebilir, CPU performansını test edebilirsiniz. Kullanışlı, basit ve hafif bir yazılımdır.
Memory sekmesinde yazar.
Son düzenleme:
MwolfTR
Başarılı
CPU-Z
Sisteminizdeki işlemci, anakart, bellek ve GPU gibi bileşenlerinin detaylarını görüntüleyebilir, CPU performansını test edebilirsiniz. Kullanışlı, basit ve hafif bir yazılımdır.techolay.net
Memory sekmesinde yazar.
Eki Görüntüle 64774
Recep hocam öncelikle teşekkürler MHz'i öğrendim fakat şöyle bir konu var; hocam bu uygulamayı bir yerden bir yere götürürken fareyi çok geç algılıyor mesela uygulama çerçevesini yan tarafa götüreceğim mouse'u oynattıktan çok bariz bir süre sonra hareket ediyor sebebi ne olabilir?
2.10 sürümünü denediniz mi? Yeni çıktı.
MwolfTR
Başarılı
Hocam attığınız linkten girdim indirdim version 2.10. Peki anlattığım sorunun sebebi nedir? Daha öncede farklı bu tarz bir uygulamada da yaşamıştım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu uygulama gerçek zamanlı sistem verisi çekiyor. Aynı anda başka bir uygulama da arka planda o kaynağa erişmeye çalışıyorsa çakışma olabilir.