RAM için timing önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Halo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 124
  • Görüntüleme Görüntüleme 199
Dayi 90 dk yetmez en sz 150 dk yapmalisin.

Ben 2 saat 31 dakika da hata aldigimi biliyorum 180-200 yapiyorum genelde. Tam net anlamak için bu şart.

Ayhan yeğenim de 90 diyordu ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dayi 90 dk yetmez en sz 150 dk yapmalisin.

Ben 2 saat 31 dakika da hata aldigimi biliyorum 180-200 yapiyorum genelde. Tam net anlamak için bu şart.
VDD-VDDQ bakiyoruz su an. Test sonrasi 1.5 VDD, 1.45 VDDQ ile bakilacak, 120'de yeterli. Sende DR kit vardi sanirim. Dual Rank'e daha uzun test gerekiyor. VT3 ile cilalayacagiz daha dayimi. @Halo

VDD-VDDQ bakiyoruz su an. Test sonrasi 1.5 VDD, 1.45 VDDQ ile bakilacak, 120'de yeterli. Sende DR kit vardi sanirim. Dual Rank'e daha uzun test gerekiyor. VT3 ile cilalayacagiz daha dayimi. @Halo

Yeğenim, ona yarın bakalım. Sabah iş var, şu test bitsin de.

Tamamdir dayi, dedigim gibi beni beklemene gerek yok. VDD 1.5, VDDQ 1.45 deneyip bakarsin musaitliginde tekrardan.

Sonuç böyle, yeğenim. Yarın da dediğin değerleri girip yaparız. 90 yerine 120 mi olacak yarın?

Hayır, SR var.

Sonuç böyle yeğenim yarında dediğin değerleri girip yaparız 90 yerine 120 olacak yarın

İyi, dayı. RAM'ler hallolsun, sonra undervolta bakmak lazım. RAM ayarlarını kaydet, ondan sonra -30 +200 MHz verip işlemcinin sınırını da görelim; ona göre RAM'lerle birlikte ayar girmeli.

Hayır, SR var.

İyi, dayı. RAM'ler hallolsun, sonra undervolta bakmak lazım. RAM ayarlarını kaydet, ondan sonra -30 +200 MHz verip işlemcinin sınırını da görelim; ona göre RAM'lerle birlikte ayar girmeli.

Tamamdır yeğenim, yarın son ayarları da yapalım, kaydederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…