Normal dayi, normalde tRFC kisip tREFI maxlasaydin ve birkaç timing kissaydik hata yerdin sicakliktan.

Test nasıl gidiyor?

Şu anlık hata yok.

17912301236751664369804979164693.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Dayi 90 dk yetmez en sz 150 dk yapmalisin.

Ben 2 saat 31 dakika da hata aldigimi biliyorum 180-200 yapiyorum genelde. Tam net anlamak için bu şart.
VDD-VDDQ bakiyoruz su an. Test sonrasi 1.5 VDD, 1.45 VDDQ ile bakilacak, 120'de yeterli. Sende DR kit vardi sanirim. Dual Rank'e daha uzun test gerekiyor. VT3 ile cilalayacagiz daha dayimi. @Halo

VDD-VDDQ bakiyoruz su an. Test sonrasi 1.5 VDD, 1.45 VDDQ ile bakilacak, 120'de yeterli. Sende DR kit vardi sanirim. Dual Rank'e daha uzun test gerekiyor. VT3 ile cilalayacagiz daha dayimi. @Halo

Hayır, SR var.

Sonuç böyle yeğenim yarında dediğin değerleri girip yaparız 90 yerine 120 olacak yarın

İyi, dayı. RAM'ler hallolsun, sonra undervolta bakmak lazım. RAM ayarlarını kaydet, ondan sonra -30 +200 MHz verip işlemcinin sınırını da görelim; ona göre RAM'lerle birlikte ayar girmeli.

Hayır, SR var.

İyi, dayı. RAM'ler hallolsun, sonra undervolta bakmak lazım. RAM ayarlarını kaydet, ondan sonra -30 +200 MHz verip işlemcinin sınırını da görelim; ona göre RAM'lerle birlikte ayar girmeli.

Tamamdır yeğenim, yarın son ayarları da yapalım, kaydederiz.