Halo
Uzman
Normal dayi, normalde tRFC kisip tREFI maxlasaydin ve birkaç timing kissaydik hata yerdin sicakliktan.
Test nasıl gidiyor?
Şu anlık hata yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal dayi, normalde tRFC kisip tREFI maxlasaydin ve birkaç timing kissaydik hata yerdin sicakliktan.
Test nasıl gidiyor?
Test basarili olursa VDD 1.5 dene dayi, olayi 1.45 VDDQ cozmus olabilir. Bazi kitler 1.45 isteyebiliyor.
Dayi 90 dk yetmez en sz 150 dk yapmalisin.
Dayi 90 dk yetmez en sz 150 dk yapmalisin.
Ben 2 saat 31 dakika da hata aldigimi biliyorum 180-200 yapiyorum genelde. Tam net anlamak için bu şart.
VDD-VDDQ bakiyoruz su an. Test sonrasi 1.5 VDD, 1.45 VDDQ ile bakilacak, 120'de yeterli. Sende DR kit vardi sanirim. Dual Rank'e daha uzun test gerekiyor. VT3 ile cilalayacagiz daha dayimi. @HaloDayi 90 dk yetmez en sz 150 dk yapmalisin.
Ben 2 saat 31 dakika da hata aldigimi biliyorum 180-200 yapiyorum genelde. Tam net anlamak için bu şart.
VDD-VDDQ bakiyoruz su an. Test sonrasi 1.5 VDD, 1.45 VDDQ ile bakilacak, 120'de yeterli. Sende DR kit vardi sanirim. Dual Rank'e daha uzun test gerekiyor. VT3 ile cilalayacagiz daha dayimi. @Halo
Tamamdir dayi, dedigim gibi beni beklemene gerek yok. VDD 1.5, VDDQ 1.45 deneyip bakarsin musaitliginde tekrardan.Yeğenim, ona yarın bakalım. Sabah iş var, şu test bitsin de.
Tamamdir dayi, dedigim gibi beni beklemene gerek yok. VDD 1.5, VDDQ 1.45 deneyip bakarsin musaitliginde tekrardan.
VDD-VDDQ bakiyoruz su an. Test sonrasi 1.5 VDD, 1.45 VDDQ ile bakilacak, 120'de yeterli. Sende DR kit vardi sanirim. Dual Rank'e daha uzun test gerekiyor. VT3 ile cilalayacagiz daha dayimi. @Halo
Sonuç böyle yeğenim yarında dediğin değerleri girip yaparız 90 yerine 120 olacak yarın
Hayır, SR var.
İyi, dayı. RAM'ler hallolsun, sonra undervolta bakmak lazım. RAM ayarlarını kaydet, ondan sonra -30 +200 MHz verip işlemcinin sınırını da görelim; ona göre RAM'lerle birlikte ayar girmeli.