muhammetaktas122
Uzman
RAM OC sonrası görüntü gelmiyor, BIOS sıfırladım ama yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
2v insta kill atma ihtimali çok yüksek, LN2'de bile verilmez, yani - derecelerden bahsediyoruz. Watercool bile yemez, max vereceğin 1.8v, o da H16A yani Single Rank A-Die için geçerli, onda da 1.75 geçilmesi aktif soğutma ile genelde önerilmez. Dual Rank ve M-Die özelinde 1.65 üzeri direkt piyango, verilmemeli. Aktif soğutma yok iken 1.65 geçilmez, kaç kere altını çizerek söyledik bunu, bu limitasyonlar önemli.
Anladım hocam yeni ram alacağım ozaman2v insta kill atma ihtimali çok yüksek, LN2'de bile verilmez, yani - derecelerden bahsediyoruz. Watercool bile yemez, max vereceğin 1.8v, o da H16A yani Single Rank A-Die için geçerli, onda da 1.75 geçilmesi aktif soğutma ile genelde önerilmez. Dual Rank ve M-Die özelinde 1.65 üzeri direkt piyango, verilmemeli. Aktif soğutma yok iken 1.65 geçilmez, kaç kere altını çizerek söyledik bunu, bu limitasyonlar önemli.
Bunu garantiye gönderirsen iade/değişim kabul olacaktır, sorun olmaz o konuda. Bilinçsiz şekilde neden o kadar yüksek verdin anlamadım, zaten senin kart manuel tuning desteklemiyor, mecburen Memory Try It'den hazır profil seçiyorsun.
Söyleyeyim ozamanBunu garantiye gönderirsen iade/değişim kabul olacaktır, sorun olmaz o konuda. Bilinçsiz şekilde neden o kadar yüksek verdin anlamadım, zaten senin kart manuel tuning desteklemiyor, mecburen Memory Try It'den hazır profil seçiyorsun.
Ram slotuna zararı olur mu acaba?Bunu garantiye gönderirsen iade/değişim kabul olacaktır, sorun olmaz o konuda. Bilinçsiz şekilde neden o kadar yüksek verdin anlamadım, zaten senin kart manuel tuning desteklemiyor, mecburen Memory Try It'den hazır profil seçiyorsun.
Olmaz, direkt EXPO açmıyor şeklinde iade talebinde bulun. 1.65 üzeri çıkmaman lazım, zaten senin kart B840 çipset, o kartı da B850-Force ile değişsen iyi olur, yoksa OC işlemi yapamıyorsun şu anki hali ile, sadece hazır profil ve voltaj müsade ediyor, zamanlama girdirtmiyor, uygulamıyor.Söyleyeyim ozaman
Ram slotuna zararı olur mu acaba?
Hocam oc yapmıyıcam artık ders olduOlmaz, direkt EXPO açmıyor şeklinde iade talebinde bulun. 1.65 üzeri çıkmaman lazım, zaten senin kart B840 çipset, o kartı da B850-Force ile değişsen iyi olur, yoksa OC işlemi yapamıyorsun şu anki hali ile, sadece hazır profil ve voltaj müsade ediyor, zamanlama girdirtmiyor, uygulamıyor.