Umarım iyidir. Biraz uğraştırıcıydı ama koyabildim sonunda fanı.
Detaylar
Kim cevapladı?desire doue
Becerikli
Fan koymak yerine ışığını kıssan veya kaptsan daha iyi değil mi?
tREFI ayarı için soğutma lazım diyorlar.Fan koymak yerine ışığını kıssan veya kaptsan daha iyi değil mi?
- Makaleler
- 1
Konumu iyi gibi. @TechMad ile kontrol sağlayın. Sadece tREFI değil, bu tarzda profilleri aktif soğutma olmadan nasıl açacağız?
Fan koymak yerine ışığını kıssan veya kaptsan daha iyi değil mi?
Buna katılıyorum. Aktif soğutma ile birlikte RGB'ler de kapatılmalı. Ekstra 2-3 derece ekliyor, bir yerden sonra önem arz ediyor bu. OpenRGB yazılımı yönetici açarak RAM RGB'leri kapatınız ve Windows açılışta Start at Login, Load Profile 1 şeklinde ayarlayınız.
GPU üzerine ve doğrudan belleklere gelecek şekilde hizala.
Edit: Senin konum daha iyi. Üfletebileceğin en iyi konuma getir. Gürültü sorunun yoksa o fanı PWM moduna al, tam güçte üflesin.
@Ayhan Dönmez hani sizde M-Die vardı? 1:1 modda 6600 CL24 ha? Oy nerelere gidem ben!
Edit: Senin konum daha iyi. Üfletebileceğin en iyi konuma getir. Gürültü sorunun yoksa o fanı PWM moduna al, tam güçte üflesin.
@Ayhan Dönmez hani sizde M-Die vardı? 1:1 modda 6600 CL24 ha? Oy nerelere gidem ben!

Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Fanın konumu çok yukarıda olmuş sanki biraz daha aşağıya indirip denesen fena olmaz gibi.
- Makaleler
- 1
Umarım iyidir. Biraz uğraştırıcıydı ama koyabildim sonunda fanı.
Eki Görüntüle 238796
Eki Görüntüle 238795
Eki Görüntüle 238794
Ben bu görseli yanlış algılamışım, RAM'lerin dibinde sandım. Bu kullanım çok doğru değil, benim gözler kör artık. Kornea keskinliği yitirdi. RAM'lerin dibinden üfleteceksin, uzaktan çok minimal fayda eder.
GPU üstüne, borular ile modüller arasına dikin, düşmez. Sabitlemeye gerek yok.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347