muhammetaktas122
Uzman
RAM takılı değilken DRAM ışığı yanıyor.
Kasa içi görsel paylaş, muhtemelen bellek kontrolcüyü de göçerttin. 2v VDD IO hiç denk gelmemiştim şimdiye kadar. @Bandırmalı1965 ile IHS kaldırıp baktınız mı?
Kasa içi görsel paylaş, muhtemelen bellek kontrolcüyü de göçerttin. 2V vdd IO hiç denk gelmemiştim şimdiye kadar. @Bandırmalı1965 ile ıhs kaldırıp baktınız mı?
Vdd IO = CPU Memory IO voltage.
Aldığın RAM hangisiydi, bir de soldan kaçıncı slota takılı şu anda? Soldan 2. takılı olsun.Bu şekilde.
Böyle şu an.
Zar zor attım resim aymıyordu.
Aldığın RAM hangisiydi, bir de soldan kaçıncı slota takılı şu anda? Soldan 2. takılı olsun.
Bellek kontrolcü ölmüştür, nereden almıştın, RMA'ya gönder. 2v IO vermişsin, ben hiç denk gelmedim.
Bellek kontrolcü ölmüştür, nereden almıştın, RMA'ya gönder. 2V IO vermişsin, ben hiç denk gelmedim.
Şansını denemen gerekiyor, ben 5 RAM gönderdim, hepsini iade aldılar. İşlemci tarafını ben bile bozamadım, ama max 1.55-1.6 VDD IO vermişimdir, senin 2v çok overkill kaçmış. Şansını deneyeceksin, başka çaren yok şu senaryoda.
Şansını denemen gerekiyor, ben 5 RAM gönderdim, hepsini iade aldılar. İşlemci tarafını ben bile bozamadım ama Max 1.55-1.6 vdd IO vermişimdir, senin 2V çok overkill kaçmış. Şansını deneyeceksin, başka çaren yok şu senaryoda.
İşlemcim POST olmuyor. Farklı anakartla da çalışmıyor, another dead 9800x3D de.