muhammetaktas122
Uzman
RAM takılı değilken DRAM ışığı yanıyor.
Yanıp sönme işlemi 5 dk boyunca devam edip sonrasında tamamen söndü mü?
MSI kartta Flash BIOS hiç yapmadım, PC tekrar başladıktan sonra son durum ne oldu peki? ''BIOS is updating, do not TOUCH!'' yazdı mı?
MSI kartta flash BIOS hiç yapmadım, PC tekrar başladıktan sonra son durum ne oldu peki? "BIOS is updating, do not touch!" yazdı mı?
5 dk boyunca yanıp söndü, sonrasında kendini başlattı ve görüntü gelmedi mi?
5 dk boyunca yanıp söndü, sonrasında kendini başlattı ve görüntü gelmedi mi?
Çip ölü, garanti gönder bence. Daha fazla uğraşma derim. 2v affetmez gibi. Bellek kontrolcüyü de göçertmiş diye düşünüyorum.
Çip ölü, garanti gönder bence. Daha fazla uğraşma derim. 2V affetmez gibi. Bellek kontrolcüyü de göçertmiş diye düşünüyorum.
Evet, AM5 pinleri çok hassastır. Hem dengesiz pressure kaynaklı hem de sök tak işlemi sırasında remount ederken kolayca bent olur. @LH44 @Bandırmalı1965Anakart işlemci çöp oldu anakart pinler eğilmiş nasıl oldu bilmiyorum hocamda galiba çok sıktım vidaları ondan mı oldu?
Evet, AM5 pinleri çok hassastır. Hem dengesiz pressure kaynaklı hem de sök tak işlemi sırasında remount ederken kolayca bent olur. @LH44 @Bandırmalı1965
Anakart LGA sokette pinler bent olduysa işlemciden net emin olamayız, farklı bir anakartta denettirmen gerekli. @muhammetaktas122