Ramazan Bayramı arifesinde nereye gidiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    ramazan
Bayramdan önceki gün mezarlığa ailem ile büyüklerim için giderim. Bayramda ise ilk gün köydeki tanıdıklarımla bayramlaşırım. Sonra da diğer akrabalarıma giderim. Son gün %90 evdeyimdir.

Kimsenin olmaması çok üzücü bir durum hele ki ailenin olmaması, sizi çok iyi anlıyorum.

Başınız sağ olsun.

İfadeler: 995
Babamın mezarını ziyaret edeceğim.
Başınız sağ olsun çok iyi etmişsiniz bizi okutup büyüten bu yaşa getiren babalarımızı unutmamak gerekir onlar bizden dua bekler. Dua'ya ihtiyaç duyar onlara hakkımızı mezarda yalnız bırakmayıp bolca dua ederek öderiz.

Memlekete gideriz belki ya.
Otobüs fiyatları cep yakıyor hocam fiyatlara baktınız mı? Şok oldum ben bu nasıl fiyatlar. Önceki fiyatlarla şimdi ki fiyatlar aynı değil uçmuş bildiğin fiyatlar. Önce'den uçak bileti otobüs bileti kafaya göre alırdık şimdi otobüs bileti alacağız mecbur.

Full evde olurum.
Hocam malum ekonomiden mi dolayı yoksa evde kendinizi daha iyi mi hissedersiniz? Gerçi bu zamanlarda evde durmak en iyisi bir yere çıksanız para anında bitiyor.

@995

Biz kendimiz gideriz hocam ya. Zaten çok uzak değil, 1 saatlik yol.

Uzak mesafe yolcuğu yapacak kişilerin işi dediğiniz gibi cidden zor. Çoğu gitmiyor bile.

Hocam malum ekonomiden mi dolayı yoksa evde kendinizi daha iyi mi hissedersiniz? Gerçi bu zamanlarda evde durmak en iyisi bir yere çıksanız para anında bitiyor.

Yok hocam akraba yok hepsi Türkiye'de. 1 günlük yol çekemem.

Evde uyuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…