Bayramdan önceki gün mezarlığa ailem ile büyüklerim için giderim. Bayramda ise ilk gün köydeki tanıdıklarımla bayramlaşırım. Sonra da diğer akrabalarıma giderim. Son gün %90 evdeyimdir.
Başınız sağ olsun çok iyi etmişsiniz bizi okutup büyüten bu yaşa getiren babalarımızı unutmamak gerekir onlar bizden dua bekler. Dua'ya ihtiyaç duyar onlara hakkımızı mezarda yalnız bırakmayıp bolca dua ederek öderiz.
Otobüs fiyatları cep yakıyor hocam fiyatlara baktınız mı? Şok oldum ben bu nasıl fiyatlar. Önceki fiyatlarla şimdi ki fiyatlar aynı değil uçmuş bildiğin fiyatlar. Önce'den uçak bileti otobüs bileti kafaya göre alırdık şimdi otobüs bileti alacağız mecbur.
Hocam malum ekonomiden mi dolayı yoksa evde kendinizi daha iyi mi hissedersiniz? Gerçi bu zamanlarda evde durmak en iyisi bir yere çıksanız para anında bitiyor.
Hocam malum ekonomiden mi dolayı yoksa evde kendinizi daha iyi mi hissedersiniz? Gerçi bu zamanlarda evde durmak en iyisi bir yere çıksanız para anında bitiyor.
Ramazan Bayramı neredeyse yaklaştı köye gidecekler filan var mı? Siz nereye gidiyorsunuz? Seyahat edecek misiniz? Yok mu bir Ramazan Bayramı tatili? Yoksa ekonomiden dolayı benim gibi otobüs o bu derken fiyatlar cep yakınca vaz mı geçtiniz?