@995

Biz kendimiz gideriz hocam ya. Zaten çok uzak değil, 1 saatlik yol.

Uzak mesafe yolcuğu yapacak kişilerin işi dediğiniz gibi cidden zor. Çoğu gitmiyor bile.
Çok incesiniz çok kibarsiniz insanları düşünmeniz ne güzel gerçekten işleri zor hocam. Uzak mesafe otobüs bileti bile insana ucuza gelir ama uçak bileti mümkün değil. Allah yardımcıları olsun insanların. Ekonomiden ötürü bazı arkadaşlar evde en çok ona üzülüyorum.

Başınız sağ olsun değerli kardeşim,

Ben de bayram da çalışacağım maalesef.
Yapmayın be hocam çok üzüldüm tatil sizin de hakkınız'dı kolay gelsin ne diyelim Allah emekli olduğunuzda tatile çıkmayı nasip etsin. Fazla siyasete girmek istemiyorum ama elin suriyelisi bile memleketine gidecek bizim insanımız çalışıyor mecburen bayramda.

Yapmayın be hocam çok üzüldüm tatil sizin de hakkınız'dı kolay gelsin ne diyelim Allah emekli olduğunuzda tatile çıkmayı nasip etsin. Fazla siyasete girmek istemiyorum ama elin suriyelisi bile memleketine gidecek bizim insanımız çalışıyor mecburen bayramda.

Hocam açıkçası pek şikayet etmiyorum turizm sektörü olduğu için gayet normal. Verilen 9 gün tatil Asgari ücrette çalışan için hiç bir şekilde geçerli olmuyor bu özel sektörde böyledir. Kargocular bile çalışıyor aktarma merkezleri falan.