Detaylar
Kim cevapladı?Sizi konumda görmek beni mutlu etti sevgili leon değerli saygılı sevgili hocam. Ölümlü dünyada yaşıyoruz bu yüzden sevdiklerimizi saydıklarımızı muhakkak görmeliyiz belki ölüm aklımızdan geçmez ama işte ömür kader. En iyisini yapıyorsunuz gidip görmek dediğim gibi hayat kısa. Umarım gideceğiniz Yerde'de siz mutlu olursunuz en azından kendinizi bu hayat pahalılığından kurtarıyorsunuz. Yolunuz açık olsun umarım kazasız belasız gidersiniz seviliyorsunuz.Son bir kez memleketime(Bursa) ve akrabalarıma ziyarete gideceğim bir daha göremem zaten yakında tasindigimdan dolayı.
Ama sizin de tatil hakkınız hocam ne diyelim umarım emekli olduğunuzda hakkınızı alırsınız bol bol o zaman gezer hayatınızın tadını çıkarırsınız.Hocam açıkçası pek şikayet etmiyorum turizm sektörü olduğu için gayet normal. Verilen 9 gün tatil asgari ücrette çalışan için hiçbir şekilde geçerli olmuyor bu özel sektörde böyledir. Kargocular bile çalışıyor aktarma merkezleri falan.
- Makaleler
- 1
Ramazan Bayramı neredeyse yaklaştı köye gidecekler filan var mı? Siz nereye gidiyorsunuz? Seyahat edecek misiniz? Yok mu bir Ramazan Bayramı tatili? Yoksa ekonomiden dolayı benim gibi otobüs o bu derken fiyatlar cep yakınca vaz mı geçtiniz?
Eğer deniz için uygun bir hava olsaydı, Alanya tatili güzel olurdu. Ancak, havalar ısınana kadar bekliyceğiz mecbur.
Physic
Üstün
Kimsenin olmaması çok üzücü bir durum hele ki ailenin olmaması, sizi çok iyi anlıyorum.
Başınız sağ olsun.
Hocam yanlış anladınız. Ailem var onlarla gideceğim. Anlam karmaşası olmuş. Tanrıya şükür aileme bir şey olmadı. Herkese yine de teşekkür ederim. İyi ki varsınız <3
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Tek başıma evdeyim.
Canım değerli hocam memlekete filan gitseydiniz en azından hava alırdınız birazcık. Ekonomi'de gerçi kötü insan kendi evinden dışarı çıkamıyor hocam o duruma geldik sizi iyi anlıyorum.Başka bir şehre gitmeyeceğim, evdeyim.
Başınız sağ olsun hocalarım.![]()
Ekonomiden dolayı sizde mi memlekete gitmekten vazgeçtiniz hocam?
- Makaleler
- 1
Allah rahmet eylesin hocam. Ben de dedeme giderim.
Physic
Üstün
Allah rahmet eylesin hocam. Bende büyük babamın babası ve halam için gideceğim.
Yeni konular
-
Ziraat Bankası uygulamasına girilmiyor
- Because The Internet
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99