Son bir kez memleketime(Bursa) ve akrabalarıma ziyarete gideceğim bir daha göremem zaten yakında tasindigimdan dolayı.
Sizi konumda görmek beni mutlu etti sevgili leon değerli saygılı sevgili hocam. Ölümlü dünyada yaşıyoruz bu yüzden sevdiklerimizi saydıklarımızı muhakkak görmeliyiz belki ölüm aklımızdan geçmez ama işte ömür kader. En iyisini yapıyorsunuz gidip görmek dediğim gibi hayat kısa. Umarım gideceğiniz Yerde'de siz mutlu olursunuz en azından kendinizi bu hayat pahalılığından kurtarıyorsunuz. Yolunuz açık olsun umarım kazasız belasız gidersiniz seviliyorsunuz.
Hocam açıkçası pek şikayet etmiyorum turizm sektörü olduğu için gayet normal. Verilen 9 gün tatil asgari ücrette çalışan için hiçbir şekilde geçerli olmuyor bu özel sektörde böyledir. Kargocular bile çalışıyor aktarma merkezleri falan.
Ama sizin de tatil hakkınız hocam ne diyelim umarım emekli olduğunuzda hakkınızı alırsınız bol bol o zaman gezer hayatınızın tadını çıkarırsınız.

Ramazan Bayramı neredeyse yaklaştı köye gidecekler filan var mı? Siz nereye gidiyorsunuz? Seyahat edecek misiniz? Yok mu bir Ramazan Bayramı tatili? Yoksa ekonomiden dolayı benim gibi otobüs o bu derken fiyatlar cep yakınca vaz mı geçtiniz?

Eğer deniz için uygun bir hava olsaydı, Alanya tatili güzel olurdu. Ancak, havalar ısınana kadar bekliyceğiz mecbur.

Kimsenin olmaması çok üzücü bir durum hele ki ailenin olmaması, sizi çok iyi anlıyorum.

Başınız sağ olsun.

Hocam yanlış anladınız. Ailem var onlarla gideceğim. Anlam karmaşası olmuş. Tanrıya şükür aileme bir şey olmadı. Herkese yine de teşekkür ederim. İyi ki varsınız <3

Ben maksimum çiftliğe falan gidebiliyorum, fiyatlar çok guzel...

IMG_20240406_201009.webp

Başka bir şehre gitmeyeceğim, evdeyim.

Başınız sağ olsun hocalarım. :(
Canım değerli hocam memlekete filan gitseydiniz en azından hava alırdınız birazcık. Ekonomi'de gerçi kötü insan kendi evinden dışarı çıkamıyor hocam o duruma geldik sizi iyi anlıyorum.
Ekonomiden dolayı sizde mi memlekete gitmekten vazgeçtiniz hocam?