Evde yata yata oyun oynacağım. Çarşamba günü ise basketbol maçı izlemeye gideceğim.
En iyisini yapıyorsunuz hocam yaptığınız Etkinlik'te bir şeydir yeter ki sizi mutlu etsin. Ekonomi'den dolayı kimisi ne otobüs bileti ne uçak bileti bile alamıyor kimisi uçak bileti yerine otobüs bileti uygun diye otobüs bileti alıyor. Şehir dışına çıksak bile bir bakmışsın tüm paralar suyunu çekmiş. Onu geçtim Ev'den dışarı adımını atsan evde'ki hesap çarşıya uymuyor artık bu dönemde yaşıyoruz maalesef.

En iyisini yapıyorsunuz hocam yaptığınız Etkinlik'te bir şeydir yeter ki sizi mutlu etsin. Ekonomi'den dolayı kimisi ne otobüs bileti ne uçak bileti bile alamıyor kimisi uçak bileti yerine otobüs bileti uygun diye otobüs bileti alıyor. Şehir dışına çıksak bile bir bakmışsın tüm paralar suyunu çekmiş. Onu geçtim Ev'den dışarı adımını atsan evde'ki hesap çarşıya uymuyor artık bu dönemde yaşıyoruz maalesef.
Hocam ufak tefek şeylerle geçinmeyi, mutlu olmayı öğrendiğim için yetiyor bana. :) En basitinden bile akşam arkadaşlarımla oturmak bir mutluluk oluyor. Şöyle bir video bırakayım sizlere.

Ekonominin halini görüyorsunuz, öğrenciyim ve aile evinde yaşıyorum yine de olsa bir nebze rahatım ancak şehirdışında öğrencilik gerçekten zor hocam, bazı abilerimden duyuyorum yurt parasını yetistirsem, yemek mi yesem diye ikileme çok giriyorum diyor. Ne olacak bakalım.