Ekonomiden sizde mi muzdaripsiniz hocam? Otobüs bileti bile az çok uygun bulunuyor sizde haklısınız.
Ekonomi beni de vurdu hocam.
Ekonomiden sizde mi muzdaripsiniz hocam? Otobüs bileti bile az çok uygun bulunuyor sizde haklısınız.
İnsanlar biraz akıllandı sanki hocam 2024 yerel seçim için konuşuyorum çok iyi halk tepkisini verdi. Üzülüyorum hocam elin suriyelisi rahat yaşıyor onlardan ne vergi alınıyor ne bir şey her şeyleri devletten biz mülteciyiz resmen.
İnşallah aranız düzelir hocam çok üzüldüm bir şekilde düzelir umarım. Ekonomi gerçekten de kötü hocam gidenler bile uygun otobüs bileti bakıyor. Uçak biletlerin yanına bile gidilmiyor uçak bileti cep yakıyor resmen hocam. Sizde ailenizle umarım aranız iyi olduğunda bol bol gezersiniz inşallah.Aileyle aram ekşi olduğu için yanlarında tatile gitmek istemedim. Kendi ekonomi durumum ülkenin ekonomisine yetişemediği için evde kalmayı tercih ettim.
Çok üzüldüm hocam umarım mesleğimizi elimize aldığımızda işten bir şekilde izin aldığımızda veya emekli olduğumuzda rahatça memlekete gider bol bol gezer dolaşırız inşallah hocam. Bu ekonomi gerçektende hepimizi vurdu maalesef hocam insanlar uygun otobüs bileti bakıyor uçak biletinin yanina bile yaklaşamıyoruz hocam fiyatlarından.
Muhteşem harika hocam bol bol gezin tadını çıkarın iyi gezmeler.
İzin filan alıp gezseniz hocam olmaz mı? Ben üzülüyorum gezmek varken tatil yapmak varken bayramda çalışmak. İnşallah emekliliğinizde bol bol gezer tatil yaparsınız hocam.
Çok güzel çok iyi yaparsınız hocam. Tadını çıkarmak gerekir bu güzel anlarımızın. Aman hocam bayram temizliğinden kaçının.Önce bayram gezmesi sonra büyük ihtimalle memleket. Yarında bayram temizliği. Ama kaçacağımm.![]()
Başınız sağ olsun çok iyi etmişsiniz bizi okutup büyüten bu yaşa getiren babalarımızı unutmamak gerekir onlar bizden dua bekler. Dua'ya ihtiyaç duyar onlara hakkımızı mezarda yalnız bırakmayıp bolca dua ederek öderiz.
Başınız sağ olsun değerli kardeşim,
Ben de bayram da çalışacağım maalesef.
Başka bir şehre gitmeyeceğim, evdeyim.
Başınız sağ olsun hocalarım.![]()
Allah rahmet eylesin hocam. Ben de dedeme giderim.
Çok iyi ve çok değerli bir insansiniz konuma gelip yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim eksik olmayın. Sizi konumda görmek beni mutlu etti çok sağ olun. Size de iyi bayramlar çok sağ olun çok ince ve kibarsiniz.
Allah rahmet eylesin hocam. Bende büyük babamın babası ve halam için gideceğim.
Bir süredir yatıyorum zaten knkim. Önemli değil, çalışmam lazım.İzin filan alıp gezseniz hocam olmaz mı? Ben üzülüyorum gezmek varken tatil yapmak varken bayramda çalışmak. İnşallah emekliliğinizde bol bol gezer tatil yaparsınız hocam.
Hayat yorucu hocam hele ki Türkiye'de çalışmak daha yorucu. Allah kolaylık versin. İnşallah emekli olduğunuzda daha rahatlarsınız bolca gezip tatil yaparsınız.Bir süredir yatıyorum zaten knkim. Önemli değil, çalışmam lazım.![]()