LTAI ne hocam kusura bakmayın bilmiyorum ne demek o.
Süper hocam çok iyi yaparsınız bol bol gezin tadını çıkarın.
LTAI ne hocam kusura bakmayın bilmiyorum ne demek o.
Süper hocam çok iyi yaparsınız bol bol gezin tadını çıkarın.
LTAI ne hocam? Kusura bakmayın, bilmiyorum. Ne demek o?
Süper hocam en iyisini yaparsınız sizin de hakkınız gezmek dolaşmak bol bol gezin tadını çıkarın hocam.Arife günü sabahtan AYT denemem var dershanede. Bayramda da kahvaltıyı topluca anneannemde yapar, yakın birkaç akrabayı ziyaret eder işi bitiririz.
Kusura bakmayın hocam o kadar tahmin edemedim. En iyisini yaparsınız hocam bol bol gezin tadını çıkarın sizin hakkınız seviliyorsun değerli brkdnmz hocam.Kısaltmayı aynen alıp Google'da arama yaparsanız cevabını bulabilirsiniz. Havalimanı kodlarından birisi.
Sizin de hakkınız hocam gezmek dolaşmak hava almak ama işte sorumluluklarımız olunca mecbur çalışma inşallah emekli olduğunuzda bol bol gezersiniz ne diyelim üzülüyorum bayramda bile çalışan insanlarımıza.
Canım değerli hocam keşke sizde gezseniz dolaşsanız hakkınız ama işte ekonomi o bu derken insan gideceği yere mecbur vazgeçiyor inşallah ekonomi iyi olduğunda bol bol gezersiniz hocam.
Canım değerli hocam keşke sizde gezseniz dolaşsanız hakkınız ama işte ekonomi o bu derken insan gideceği yere mecbur vazgeçiyor inşallah ekonomi iyi olduğunda bol bol gezersiniz hocam.
Bol bol gezin hocam en iyisini yapıyorsunuz.1. durak.2. durak. Nordmazedonien![]()