Gitmiyorum.Ramazan Bayramı neredeyse yaklaştı köye gidecekler filan var mı? Siz nereye gidiyorsunuz? Seyahat edecek misiniz? Yok mu bir Ramazan Bayramı tatili? Yoksa ekonomiden dolayı benim gibi otobüs o bu derken fiyatlar cep yakınca vaz mı geçtiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Arefe günü sabahtan AYT denemem var dershanede. Bayramda da kahvaltıyı topluca anneannemde yapar, yakın birkaç akrabayı ziyaret eder işi bitiririz.
Bütçe nedir
Yetkin
Kendi memleketimde tanıdığım yok, anne tarafında var onları da sevmiyorum. İstanbul da olan akrabalarımı ziyaret etsem yeter.Canım değerli hocam memlekete filan gitseydiniz en azından hava alırdınız birazcık. Ekonomi'de gerçi kötü insan kendi evinden dışarı çıkamıyor hocam o duruma geldik sizi iyi anlıyorum.
İstanbul'un havası da boğuyor gerçi haklısınız, başka bir şehre gitmek fena olmazdı.
Bayram elbisesi alacakken çocukken hocam çok heyecanlıydık aldığımızda neredeyse bayram kıyafetlerimizle uyuyacaktık aklıma geldi fotoğraflı kıyafeti görünce şimdi ne acı ki insanlar çocuklarına doğru dürüst kıyafet alamıyor çok üzücü. Umarım bu kötü günler son bulur hocam. Ekonominin ferah yaşam seviyesinin iyi durumda olduğu seneler şimdi ki gençlik hayalımız. Gerçekleştireceğiz göreceğiz inşallah.
Physic
Üstün
Bayram elbisesi alacakken çocukken hocam çok heyecanlıydık aldığımızda neredeyse bayram kıyafetlerimizle uyuyacaktık aklıma geldi fotoğraflı kıyafeti görünce şimdi ne acı ki insanlar çocuklarına doğru dürüst kıyafet alamıyor çok üzücü. Umarım bu kötü günler son bulur hocam. Ekonominin ferah yaşam seviyesinin iyi durumda olduğu seneler şimdi ki gençlik hayalımız. Gerçekleştireceğiz göreceğiz inşallah.
Bayramları mutlu geçiren son nesildik hocam. O heyecanı bilen bilir. Hey gidi eski günler hey. Her günün ayrı tadı vardı o zamanlar.
Başınız sağ olsun muhakkak gidin hocam onların Dua'ya ihtiyacı var onları unutmamak gerekir. Bu özel günlerde hele ki muhakkak gidin dua edin bol bol Allah kabul etsin tekrardan başınız sağ olsun mekanı cennet olsun.Allah rahmet eylesin hocam. Ben de dedeme giderim.
LTAI'ye. : )
Ne kadar. Güzel hayatın tadını çıkarmak gerek hocam. En iyisini yapıyorsunuz.İlk önce yazlığa gideceğim. Ardından köye gideceğim. Ondan sonra dönüp konsola çip takacağım.
Çok süper, çok iyi yaparsınız Çınar hocam. Şimdiden tadını çıkarın, bol bol gezin hocam.3 günlüğüne kısa bir Güneydoğu Anadolu turuna gideceğim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
Ziraat Bankası uygulamasına girilmiyor
- Because The Internet
-
-
-
-