Ramazan davulcusu kalkmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 135
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B

Kalkmalı mı?

• Kalksın, gereksiz.

Oy: 104 63,4%
  • Kalkmasın, kültür/gelenek.

Oy: 60 36,6%

• Oy verenlerin toplamı
    164
Dolandırıcıların yeni ekmek kapısı. Hem gereksiz hem de rahatsız edici. Bir anlamı da yok artık günümüzde.

Dolandırıcıların yeni ekmek kapısı. Hem gereksiz hem de rahatsız edici. Bir anlamı da yok artık günümüzde.

İnsanların artık "zihniyeti" bozuk, belki eskiden gereklilik hatta zorunluluk var mış belki "iyiniyet" te vardı. Şimdi hiçbiri yok...

Geldi yine bebek uyandırma servisi. Ben tutan birisi değilim duymak zorunda mıyım her gece? Sokak hayvanlarını da korkutuyor bangır bangır vurunca.

Daha şimdi gördüm, arabanın arkasında bangır bangır gidiyordu. Yayan kalmadı mı artık?

Bazıları bir de "uyanın lan" diye bağırıyor. Sana ne lan benim uyanıp uyanmamamdan? Ne caliyorsun o dandik 3 kuruşluk davulunu?

Secim otobusleri ve arabalari da, hatta posterler bile rahatsız ediyor. Kucuk partilerin yapmasina bir şey demiyorum ama CHP, AKP gibi partiler niye yapıyor? Guclu oldugun yerde zaten elini oynatmadan seciliyorsun.

Geçen kapıma dadandı, para vermeyecektim ama 10 dakika kapıdan gitmedi ben de dedim bir şey olur verdim 10 lira gitti sonra.

Şu son birkaç gündür davulcu yüzünden uyandırılmadım, mutluyum. Var ya bunu dedim, bugün uyandırırlar kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…