Detaylar
Kim cevapladı?Bende Aydın'dayım burda da davulcu yokAydın'da ilçemin en kalabalık mahallesi ve merkezi olan yerde oturuyorum. Davulcu yok.
Gelenek artık çağa uygun değil. İnsanları rahatsız edip bir de para için dolaşmak ise hiç uygun değil.
İsteyen telefon alarmı olarak davul sesi koyabilir. Bu gelenek tarihin tozlu raflarında kendine yer bulmalı.
İsteyen telefon alarmı olarak davul sesi koyabilir. Bu gelenek tarihin tozlu raflarında kendine yer bulmalı.
Bu şekilde bakacak olsaydık şu an birçok geleneği iptal ederdik.
Rahtsız edici ise kaldıralım.
Mışıl mışıl uyuyorken ramazan davulcusu yüzünden uyandırıldım, günaydın herkese. Şu sistem, eziyet etmekten başka hiçbir şey yapmıyor. Umarım en kısa sürede kaldırılır. Oruç tutan birisi değilim ve bu saatte uyandırılmak zorunda mıyım?
Gunaydin. Şu saatlerde davul sesleriyle uyanmak gerçekten sinir bozucu. İnsani ve duyarlı bir düzenleme şart.Mışıl mışıl uyuyorken ramazan davulcusu yüzünden uyandırıldım, günaydın herkese. Şu sistem, eziyet etmekten başka hiçbir şey yapmıyor. Umarım en kısa sürede kaldırılır. Oruç tutan birisi değilim ve bu saatte uyandırılmak zorunda mıyım?
- Makaleler
- 1
Benim yaşadığım yerde yok ve olmasını isterdim şahsen."nerede eski ramazanlar" dememizin en büyük sebebi de budur eskisi gibi yok her şey.
- Makaleler
- 7
Benim yaşadığım yerde yok ve olmasını isterdim şahsen."nerede eski ramazanlar" dememizin en büyük sebebi de budur eskisi gibi yok her şey.
Bizim burada gezen davulcuyu göndereyim hocam size. 5 dakika sonra gelmese iyiymiş dersin.
O kadar hızlı ve gürültülü çalıyor ki hem davul sesi hem köpek sesi. Sonra susmuyor hayvanlar. Uyu uyuyabilirsen.
Son düzenleme: