RAM'ler için EXPO ayarları mı kullanılmalı yoksa detaylı timing ayarları mı yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Halo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 468
  • Etiketler Etiketler
    expo timing
1.5 VDD 1.45 VDDQ hata verebilir belki, 120 yazar denersin yine teste. Hata verirse eski haline cekip VT3 alir FCLK'dan da kesin emin oluruz. En son PBO devreye girer.
Anladım yiğenim hata verip eski değerleri girince ramtest yapmaya gerek yokmu

Anladım yiğenim hata verip eski değerleri girince ramtest yapmaya gerek yokmu
Gerek yok dayi. Zaten y-cruncher'dan VT3 yapacagimiz icin daha zorluyor IMC'yi. Hata alirsan oradan alacaksin zaten FCLK ile birlikte. Zamanin kisitli oldugundan tekrar RTP yaptirtmak istemiyorum.

Gerek yok dayi. Zaten y-cruncher'dan VT3 yapacagimiz icin daha zorluyor IMC'yi. Hata alirsan oradan alacaksin zaten FCLK ile birlikte. Zamanin kisitli oldugundan tekrar RTP yaptirtmak istemiyorum.
Şu programlarında linkini atıverirmisin yiğenim

Şu programlarında linkini atıverirmisin yiğenim

Dayi yine bellek temizligi sonrasi yaparsin. Isaretli kisimdan "CPU+RAM" kismina tiklarsin, sadece VT3 tiki acik kalsin. N63 falan tikini kapatirsin. Memory kismina 26G yazilacak. Time limit'e en az 7200 yazarsin. Vakit varsa 9000 yazar rahat edersin. Linklerdeki Github olan sadece arayuz yani GUI. GUI olani 2. linkteki dosyalarin yanina atip calistiracaksin, sonrasi dedigim gibi.

HWInfo yine acik kalsin, arka plan bos kalsin. Test sonucunda ya da hata vermesi durumunda her turlu ciktilari gondermen lazim bu arada. @Halo

Sağol yiğenim baya uğraştırdık senide hakkını helal et

Sağol yiğenim baya uğraştırdık senide hakkını helal et
Estagfurullah dayicim, helali hos olsun. Ayhan hocamin yoklugunda olabildigince yardimci olmaya calisiyorum. Benimde bilgim kisitli maalesef.

Estagfurullah dayicim, helali hos olsun. Ayhan hocamin yoklugunda olabildigince yardimci olmaya calisiyorum. Benimde bilgim kisitli maalesef.
Estağfurullah yiğenim seninde bilgiler zehir maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…