Batuşş

Uzman
Yer
Linus Torvalds'ın Evi
Arkadaşlar Rampage aldığım için şaşırır mısınız, şaşırmaz mısınız bilmiyorum.

Bu klavyeyi 1,5 yıl önce aldım, o zaman markalar hakkında bir bilgim yoktu. Bu klavye bugün itibarıyla D tuşu bozuldu.
Zaten bu markanın ne kadar kötü olduğunu siz biliyorsunuzdur ama ben o zaman bilmiyordum, almıştım.
Bilen bilmeyen varsa görsün, yine de bu markayı aldırtmayın, almayın.
Gördüğünüz an kaçın, hatta duyduğunuz yerde kalmayın, o derece.
Kusura bakmayın, deli gibi sinirliyim, inşallah ban yemem.

Bu tarz ekipmanlar alcaksanız sırtınızı doğru markaya dayayın derim.

Hatta ekstra bilgi vereyim.
Rampage BLINK mouse 4 ayda bozuldu.
Rampage'nin bir kulaklığıydı, RX 7 miydi öyle bir şeydi herhalde. Tam 7 ayda bozuldu.

Bu klavyeyi 1,5 yıl önce aldım, o zaman markalar hakkında bir bilgim yoktu. Bu klavye bugün itibarıyla D tuşu bozuldu.
Zaten bu markanın ne kadar kötü olduğunu siz biliyorsunuzdur ama ben o zaman bilmiyordum, almıştım.

Bu tarz ekipmanlar alcaksanız sırtınızı doğru markaya dayayın derim.
3-4 yıl boyunca kullandım, bir model klavyesini hatırlamıyorum. En son space tuşu bozuldu diye rafa kaldırmıştım. Bazı kişilerin elinde kalabiliyor tabii, markayı her ne kadar tercih etmesem de FP olarak güzel ürün ürettiklerini düşünüyorum (önceden).

Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 yıl boyunca kullandım, bir model klavyesini hatırlamıyorum. En son space tuşu bozuldu diye rafa kaldırmıştım. Bazı kişilerin elinde kalabiliyor tabii, markayı her ne kadar tercih etmesem de F/P olarak güzel ürün ürettiklerini düşünüyorum (önceden).

Bence hiç iyi bir marka değil. Bana göre sizin fikrinizi bilmem alıyorsanız alabilirsiniz ama ben bir daha asla almam.

Bu tarz ekipmanlar alacaksanız sırtınızı doğru markaya dayayın derim.

Hocam ben de Rampage mouse ve mouse pad aldım.
Farede yaşadığım sorun çok ağır gerçekten ve kablo sürekli dolaşıyor. Onu duvara sabitleyerek çözdüm ama bir süre sonra bu alttaki sensörü sapıtmaya başladı. Sağa götürdüğümde hafif yana gidiyor, bazen istediğim gibi dönmüyor ve üstteki tekerlek ara sıra takılıyor. Pad sorun şu; beklediğimden çabuk yıpranmaya başladı. Ofis mouse'u bile daha iyi olduğunu fark ettim. Tekerlek ve mouse sapıtma sorunu çözüldü.
Tabii yeni mouse almayı düşünüyorum ama bir sürü seçenek var, kararsızım.

Farede yaşadığım sorun çok ağır gerçekten ve kablo sürekli dolaşıyor. Onu duvara sabitleyerek çözdüm ama bir süre sonra bu alttaki sensörü sapıtmaya başladı. Sağa götürdüğümde hafif yana gidiyor, bazen istediğim gibi dönmüyor ve üstteki tekerlek ara sıra takılıyor. Pad sorun şu; beklediğimden çabuk yıpranmaya başladı. Ofis fareyi bile daha iyi olduğunu fark ettim. Tekerlek ve mouse sapıtma sorunu çözüldü.

Hocam ASUS TUF serilerine bakabilirsiniz mouse olarak.

Farede yaşadığım sorun çok ağır gerçekten ve kablo sürekli dolaşıyor. Onu duvara sabitleyerek çözdüm ama bir süre sonra bu alttaki sensörü sapıtmaya başladı. Sağa götürdüğümde hafif yana gidiyor, bazen istediğim gibi dönmüyor ve üstteki tekerlek ara sıra takılıyor. Pad sorun şu; beklediğimden çabuk yıpranmaya başladı. Ofis fareyi bile daha iyi olduğunu fark ettim. Tekerlek ve mouse sapıtma sorunu çözüldü.

Ya da Wraith.

F/P ürünler konusunda Havit öneriyorum, Rampage almaktansa hep bi' o tarafa göz atmakta fayda var.

Aaaah ah çeşke Havit alsaydım o zaman.

Bende Rampage Vector var. Şu an 3 veya 4. Yılını dolduracak, hatırlamıyorum. Tek sorunu kulaklıkların pedi soyuldu. Genel olarak kulak üstü sevmemeye başladığım için IEM aldım bende. Pahalı ürünleri direkt pahalı modellerin logo basılmış hali olduğu için aslında bir bakıma iyi. Ama bütçe modellerinin çoğunu tercih etmem.