emirbaran08
Çalışkan
Işıklı mışıklı olduğu için Rampage Lyra Mesh kasa aldım ama fanların sesi kafamı ütüledi hep son hız çalışıyor yok mu susturmanın bir yolu?
Molex bağlantı mı yapılı?Işıklı mışıklı olduğu için Rampage Lyra Mesh kasa aldım ama fanların sesi kafamı ütüledi hep son hız çalışıyor yok mu susturmanın bir yolu?
3-pin bağlantısı varsa onu deneyin, o yüzden öyle çalışıyordur.Bilmiyorum galiba evet çünkü güç kaynağına bağlandı direkt.
3-pin bağlantısı varsa onu deneyin, o yüzden öyle çalışıyordur.
Eğer öyle bağlantı şekli yoksa mecbur yeni fan takmak zorundasın, veya dönüştürücü varsa dönüştürücü.
Bu kasalarda hem Molex hem 3 pin bir arada mı oluyor? Bilmediğim için soruyorum.
Yoktur yüksek ihtimal, ya Molex'ya da 3-pin + Molex oluyor, 3-pin olsa 3-pin takarlar.
Kasayı iade edin şunu alın.
![]()
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yoktur yüksek ihtimal, ya Molex'ya da 3-pin + Molex oluyor, 3-pin olsa 3-pin takarlar.
![]()
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam masamda çok yer kaplamasın diye mATX bir kasa istiyorum. Benim kasa gibi boyu 200 X 400 X 410 mm olursa güzel olur önerileriniz varsa bekliyorum.
Bilmiyordum hocam, 3-pin bağlantısı yok mu?
![]()