Çalışır.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Evet, G29'la birlikte Windows 11'de kullanıyorum.
AdvocateD
Becerikli
Ethem Efe
Üstün
Ethem Efe
Üstün
O arkadaş çoktan G29 falan almıştır boş ver sen VD4 kovala![]()
Halletçez... Mount için taciz edeceğim bunları ben şimdi.
DarthGorsoy
Bilgin
Sadece ETS 2 oynuyorum, 9.500 liraya G29 almıştım ve FFB beni epey tatmin ediyor. Böyle bir şey daha mı iyi olurdu yoksa racing vs. oyunlarında mı fark ortaya çıkıyor?
AdvocateD
Becerikli
Valla hocam her oyunda ve simde farkı ortaya çıkıyor. G29 ve türevi dişli motorlu setlerin hepsi çok sesli ve yapay bir geribildirimi var. Direct Drive modellerin en kötüsü dahi sessiz ve gerçekçi bir geri bildirim sunuyor. Simülasyon oyunlarında fark daha bariz oluyor tabiki. Forza ve Rally oyunlarında fark daha da fazla oluyor. Yoldan gelen tepki daha fazla olduğu için dişli setlerden çıkan ses komşuları uyandıracak derecede oluyorSadece ETS 2 oynuyorum, 9.500 liraya G29 almıştım ve FFB beni epey tatmin ediyor. Böyle bir şey daha mı iyi olurdu yoksa racing vs. oyunlarında mı fark ortaya çıkıyor?
Ethem Efe
Üstün
Sadece ETS 2 oynuyorum, 9.500 liraya G29 almıştım ve FFB beni epey tatmin ediyor. Böyle bir şey daha mı iyi olurdu yoksa racing vs. oyunlarında mı fark ortaya çıkıyor?
Kesinlikle daha iyi olurdu, 1800 derece olması, Direct Drive olması, hall effect pedalları olması vs mükemmel.
Vallahi hocam her oyunda ve simde farkı ortaya çıkıyor. G29 ve türevi dişli motorlu setlerin hepsi çok sesli ve yapay bir geribildirimi var. Direct Drive modellerin en kötüsü dahi sessiz ve gerçekçi bir geri bildirim sunuyor. Simülasyon oyunlarında fark daha bariz oluyor tabii ki. Forza ve Rally oyunlarında fark daha da fazla oluyor. Yoldan gelen tepki daha fazla olduğu için dişli setlerden çıkan ses komşuları uyandıracak derecede oluyorETS'de çok bir geri bildirim yok onda fark edilmez ama direksiyonu çevirirken dahi dişli sesi geliyor her türlü sesli aletler bunlar.
Dişli sistemlerde arıza çıkma ihtimalide daha yüksek mantıken.
Son düzenleme: