Bulutxrd

Uzman
Merhabalar mouse araştırıken denk geldiğim rezil bir konuyu sizlere aktaracağım. Uygun fiyatlı diye zamanında satılan Rampage ürünlerin fiyatlarına şu an baktığımızda artık Rampage değil sanki Logitech alır gibi para ödediğinizi fark ettim. Onu da geçtim bari kaliteli olsa, fiyatına göre o da yok. Bakacağımız ürün Dareu markasının A950 Pro 4K modelinin tıpa tıp aynısı yani nasıl desem switch ve MCU değiştirmişler desem o da yok.

1725465901557.webp

ConnectGame de satılan ürünü 3000TL ye kendi sitelerinde satışa koymuşlar. Anlaşmalı bir satıcı ile 2500 TL'ye anlaşmışlar, peki arada 500 TL verecek fark var mı tabii ki yok çünkü birebir aynı ürünü alıyorsunuz.

1725465964873.webp

1725465940886.webp

Bu fiyat bandında artık 8K ürünleri görebiliyoruz. Bir de dalga geçer gibi GM 8.0 Switch'e Optik Switch yazmışlar. 3327'li fareye 3325 yazmadıkları kalmıştı onu da yaptılar zamanında, şaşırmamak lazım.

image.webp

Klasik Rampage, bu zamana kadar neyi doğru yaptıkları oldu ki? Hadi eskiden bazı ürünleri fiyatına göre güzel performans gösteriyordu ama bunda dalga geçer gibi yazdıkları fiyata bak. Rampage gitmiş yerine tamamen insanları tırtıklamaya yönelik bir firma gelmiş. Bir de üst segment diye bahsedip övüyolar kendilerini, GM 8.0 ve Nordic 52833 bu fiyata ne ara üst segment oldu kısacası yorumu size bırakıyorum.

1725466020358.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Konudaki yazıları anlayamadığım için anladığım şeyi yazacağım; Rampage'in A950 Pro'ya kendi logosunu basıp fahiş fiyattan satış yaptığını mı söylüyorsunuz?

Elimde SMX R75 model fare var zamanında 250 TL'ye almıştım hala sorunsuz çalışıyor. Ama Rampage bozdu artık. Eskiden ucuza güzel ürün veriyorlardı şimdi pahalıya dandik ürün veriyorlar.

Elimde SMX R75 model fare var zamanında 250 TL'ye almıştım hala sorunsuz çalışıyor. Ama Rampage bozdu artık. Eskiden ucuza güzel ürün veriyorlardı şimdi pahalıya dandik ürün veriyorlar.
Rampage her zaman kötüydü. Bir kaç istisna ürünü var. Örneğin Fury X gibi. Onun dışında hiç mantıklı bir tercih olduğu zamanı görmedim.

Yıllardır kullandığım bir Rampage klavye var, onun dışında pek kaliteli bir ürüne denk gelmedim. İşin asli bu ürünler cidden Rampage ürünleri mi? Tasarımlar her yerde aynı. Buna bir şey deniyordu ama hatırlayamadım. Çin'den marka bastırıp toplu almak gibi.

Yıllardır kullandığım bir Rampage klavye var, onun dışında pek kaliteli bir ürüne denk gelmedim. İşin asli bu ürünler cidden Rampage ürünleri mi? Tasarımlar her yerde aynı. Buna bir şey deniyordu ama hatırlayamadım. Çin'den marka bastırıp toplu almak gibi.
Fason?