Detaylar
Kim cevapladı?Mimar Selim Bey
Yetkin
Rampage ürün alıp kendine "oyuncuyum" diyen insandan uzak durun.
Şu yorumu sponsorlu bir Instagram videosuna atmış olsaydınız büyük ihtimal ailevi değerlerinize hem küfür yerdiniz üstüne vatan haini ilan edilirdiniz.
Mouse gerçekten kötü olsa bile markanın yarattığı algı ile maalesef alacak ve övecek arkadaşları şimdiden görebiliyorum üstüne dareu A950Pro ile kıyaslamaya kalkınca "abi bilmediğim marka ürün niye alayım ya Rampage varken" diyecekler.
@8372 hocam ileri gittiysem özür dilerim. Size şahsi bir lafım yok.
Şu yorumu sponsorlu bir Instagram videosuna atmış olsaydınız büyük ihtimal ailevi değerlerinize hem küfür yerdiniz üstüne vatan haini ilan edilirdiniz.
Mouse gerçekten kötü olsa bile markanın yarattığı algı ile maalesef alacak ve övecek arkadaşları şimdiden görebiliyorum üstüne dareu A950Pro ile kıyaslamaya kalkınca "abi bilmediğim marka ürün niye alayım ya Rampage varken" diyecekler.
@8372 hocam ileri gittiysem özür dilerim. Size şahsi bir lafım yok.
Kimse umurumda değil. Şu yaştan sonra tanımadığım çocukların yorumlarını mı dert edeceğim Allah aşkına?
Son düzenleyen: Moderatör:
Mimar Selim Bey
Yetkin
Kimse umurumda değil. Şu yaştan sonra tanımadığım çocukların yorumlarını mı dert edeceğim Allah aşkına?ekipman dediğin, Logitech, Razer, SteelSeries, HyperX, Corsair ve turtle Beach'dir. Başka ekipmanları savunan adamla tartışmaya girmem. Yok Rampage yok hovit bilmem ne. Gerek yok abi.
Pazarlamaya ve sponsorlara ayrılan bütçeyi kaliteye ayırsalardı zaten bugün bu tarz konular açılmazdı.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Benim klavye ve kulaklık rampage ne olur benden uzaklaşmayınRampage ürün alıp kendine "oyuncuyum" diyen insandan uzak durun.
Hepimiz aynıyız
Irkçılık yapmayın
Lütfen bizden korkmayın
Çocuklar abartmayın
Benim klavye ve kulaklık rampage ne olur benden uzaklaşmayın
Hepimiz aynıyız
Irkçılık yapmayın
Lütfen bizden korkmayın
Çocuklar abartmayın
Senin de nickin çok güzel hocam. Senden nasıl uzak kalalım ki? Neyse tamam sen muafsın bu durumda.
Geraltın kılıcı
Üstün
3K 
DarthGorsoy
Bilgin
Sanırım evet.