Diyelim bir hatayı raporluyoruz, daha iyi anlatabilmek adına ekran görüntüsü ekleyebilmeliyiz diye düşünüyorum. Ya da aksi bir durum olabilir yani ekran görüntüsü eklemek kullanışlı olur diye düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz dostlarım?
Bu önerinin uygulanabilirliği hakkında testler gerçekleştiriyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?İmage upload siteleri bu gibi durumlarda kullanılabilir.
- Makaleler
- 9
İmage upload siteleri bu gibi durumlarda kullanılabilir.
- Konulara eklenen resimler sadece Sosyal'e yüklenmelidir. Hızlıresim vb. sosyal dışı servisler yasaktır.
Rapor sistemini kullanırken resim eklemenin tek çaresi Sosyal dışı servis kullanımıdır. Konulara bahsi geçen şekilde ileti göndermek tabii ki yasaktır fakat rapor sistemi bu kurala dahil değildir.Kural 25'te bu var.
- Konulara eklenen resimler sadece Sosyal'e yüklenmelidir. Hızlıresim vb. sosyal dışı servisler yasaktır.
Rapor sistemini kullanırken resim eklemenin tek çaresi sosyal dışı servis kullanı mıdır?
İşte bu öneri de bunun olmaması için.
- Makaleler
- 43
Rapor sistemini kullanırken resim eklemenin tek çaresi Sosyal dışı servis kullanı mıdır? Konulara bahsi geçen şekilde ileti göndermek tabii ki yasaktır fakat rapor sistemi bu kurala dahil değildir.
O zaman Google Drive gibi güvenilir bir yeri önermeniz gerekir bir moderatör olarak.
Bunu nereden uydurdunuz? Bununla ilgili bir kural vs. söyleyin, bu konu hakkında bir kelime daha etmeyeyim.
Ben sürekli öyle yapıyorum, hizliresim kabul ediyor moderasyon ekibi.O zaman Google Drive gibi güvenilir bir yeri önermeniz gerekir bir moderatör olarak.
Bunu nereden uydurdunuz? Bununla ilgili bir kural vs. söyleyin, bu konu hakkında bir kelime daha etmeyeyim.
Merhaba, dikkat ettiyseniz herhangi bir servis önermedim.O zaman Google Drive gibi güvenilir bir yeri önermeniz gerekir bir moderatör olarak.
Rapor sistemini kullanırken üyenin illa resim paylaşması gerekiyor ise istediği resim servisini kullanabilir.
Uydurmadım, "Konu" ve "Rapor sistemi" arasındaki farkı lütfen tekrar gözden geçiriniz.
İşte kullanmasa da direkt Sosyal'de bu özellik olsa nasıl olur? Olabilecek bir öneri diye düşünüyorum.Merhaba, dikkat ettiyseniz herhangi bir servis önermedim.
Rapor sistemini kullanırken üyenin illa resim paylaşması gerekiyor ise istediği resim servisini kullanabilir. Ek olarak Hızlıresim Sosyal'de yasak değildir.
- Makaleler
- 7
Daha önce bunu düşündüm fakat henüz uyumlu değil sistem bunun için. XenForo'nun rapor sistemini olası en gelişmiş haliyle çeşitli eklentilerle kullanıyor olsak bile henüz mümkün değil. Mümkün olması için de büyük bir uğraş gerektiriyor çünkü rapor sistemi görünenden çok daha karmaşık bir yapıya sahip ve çok ciddi miktarda geliştirme ücreti çıkabilir. Benim de istediğim bir unsur fakat 2.3 ile bunu da yapabiliriz, sözünü vermiyorum.
(2.3 dememin sebebi şu an eklentilerimizin bazılarını güncelleyemiyor oluşumuz. Eklentileri güncellemek için 2.3'e geçmeliyiz. Geçtikten sonra belki birkaç ayar çekerek sisteme bu özelliği katabilirim, emin değilim.)
(2.3 dememin sebebi şu an eklentilerimizin bazılarını güncelleyemiyor oluşumuz. Eklentileri güncellemek için 2.3'e geçmeliyiz. Geçtikten sonra belki birkaç ayar çekerek sisteme bu özelliği katabilirim, emin değilim.)
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-